EA Sports FC 24 Kapalı Beta Çok Yakında Geliyor

EA Sports FC 24 Kapalı Beta Çok Yakında Geliyor
EA Sports FC 24 kapalı beta ile çok yakında piyasaya sürülüyor.

EA Sports FC 24 Kapalı BETA'nın veritabanlarına eklenmesi, BETA'nın yakında geleceğini gösteriyor. Doğru veri madencisi Aggiornamenti Lumia, EA Sports FC24 Kapalı BETA'nın Microsoft'un dahili sistemlerine eklendiğini açıkladı. FIFA'nın geçmiş duyurularına, açıklamalarına ve BETA'larına aşina iseniz, haberler sürpriz gelmeyebilir, ancak bilgiler bir duyurunun yakın olduğunu gösteriyor.

ea-sports-fc-24-kapali-beta-cok-yakinda-geliyor-1.jpg

EA Sports FC 24 kapalı beta yakında geliyor

FIFA 23'ün resmi tanıtım fragmanı 20 Temmuz 2022'de yayınlandı ve EA Sports FC24'ün de benzer bir duyuru döngüsü izlemesini bekliyoruz. Nisan 2023'te EA, EA Sports FC hakkında daha fazla bilginin Temmuz ayında açıklanacağını açıkladı.

ea-sports-fc-24-kapali-beta-cok-yakinda-geliyor-2.jpeg

“EA Sports FC'nin hikayesi burada başlıyor. EA Sports FC Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Nick Wlodyka, basın açıklamasıyla yaptığı açıklamada, küresel futbol topluluğunu bir araya getiren deneyimler yaratan ve onu taraftarların öncelikli olduğu bir geleceğe taşımaya devam eden 30 yıllık liderlik ve tarih üzerine inşa ediyoruz. "EA SPORTS FC, spor için bir sembol, yenilik ve değişimin sembolü olacak ve Temmuz ayında taraftarlarımıza gelecek hakkında daha fazla bilgi verme enerjimiz var."