EA, 200'den fazla Apex Legends test kullanıcısını işten çıkardı

EA, 200'den fazla Apex Legends test kullanıcısını işten çıkardı
Sürpriz bir Zoom görüşmesi sırasında EA'in 200'den fazla kalite güvence personelini işten çıkardığı bilgisi geldi. Etkilenen çalışanlar, Respawn Entertainment tarafından geliştirilenApex Legends, oyununda çalışıyordu. Bu...

Sürpriz bir Zoom görüşmesi sırasında EA'in 200'den fazla kalite güvence personelini işten çıkardığı bilgisi geldi. Etkilenen çalışanlar, Respawn Entertainment tarafından geliştirilen

Apex Legends

, oyununda çalışıyordu. Bu kişiler öncelikle, Electronic Arts'ın Louisiana'daki Baton Rouge ofisinde görev almıştı.

ea-200den-fazla-apex-legends-test-kullanicisini-isten-cikardi

EA, bazı Apex Legends kalite güvence personellerini işten aldı

Olayın bildirisi Kotaku tarafından geldi. Toplantıya aşina olan kaynaklar, sözleşmeli testçilerine Salı günü sabah 8'de planlanmamış bir Zoom toplantısında derhal etkili olmak üzere işlerinin kaybedileceklerinin bildirildiği bilgisi geldi. İşten çıkarılan kalite güvence personellerinin bazıları gece vardiyalarını yeni bitirmişti. Mevcut ve eski test personelleri haberleri paylaşmak için Twitter'a gitti.

[embed]

EA işten çıkarmalar konusunda yorum yapmadı. Yine de, şirket sözcüsü e-posta yoluyla Kotaku'ya ulaştı. Bu noktada, oyunları test etmenin oyuncular için en iyi deneyimleri sunmanın ayrılmaz bir parçası olduğunu belirtti. Buna ek olarak, devam eden küresel stratejinin bir parçası olarak genişlediğini açıkladı. Son olarak, "ABD'deki uzaktan oyun testçilerinden oluşan küresel ekibimiz, oyunu test edip optimize edebileceğimiz haftalık saatleri artırmamızı sağlıyor. Dünya çapında büyüyen topluluğumuzu anlama ve daha iyi hizmet etme taahhüdümüzü yansıtıyor." dedi.

ea-200den-fazla-apex-legends-test-kullanicisini-isten-cikardi

Bu mutsuz haber, Apex Legends'ın Revelry olarak bilinen 16. destek sezonunun lansmanını takip etti. Önceden söylenmeyen tam zamanlı yöneticiler ve süpervizörler bile duruma şok oldu. Kaynaklar, etkilenen kişilerin 60 günlük kıdem tazminatı alacağı bilgisini verdi. EA'in ilgili haberi hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!