Donnie Yen'li Sleeping Dogs filminin çekimleri yakında başlayacak

Donnie Yen'li Sleeping Dogs filminin çekimleri yakında başlayacak
United Front Games her ne kadar kapatılmış olsa da, stüdyonun en değerli çalışmalarından Sleeping Dogs hala yaşıyor. Hızlı ve öfkeli serisinin yapımcısı Neal Moritz, 2017'nin başlarında oyunu beyaz perdeye uyarlama planlarını...

United Front Games her ne kadar kapatılmış olsa da, stüdyonun en değerli çalışmalarından Sleeping Dogs hala yaşıyor. Hızlı ve öfkeli serisinin yapımcısı Neal Moritz, 2017'nin başlarında oyunu beyaz perdeye uyarlama planlarını açıklamıştı.

IP Man serisinin yıldızı Donnie Yen'in Sleeping Dogs filminde oyunun ana kahramanı Wei Shen'i canlandıracağı biliniyordu. O zamandan beri film hakkında daha fazla bilgi gelmedi, ancak ünlü aktör sosyal medya hesabı üzerinden filmin çekimlerinin yakında başlayacağına dair ipuçları verdi. Slepping Dogs'un devam oyunu için umutlar tükenme noktasına gelse de, filmi sevenlerle buluşacak.

Sleeping Dogs filmi için çalışmalar başladı

sleeping dogs, donnie yen

Donnie Yen, Weibo hesabından yaptığı paylaşımda, yeni bir proje üzerinde çalışmaya başladığı için heyecanlı olduğunu söyledi. Oyuncu, detayları açıklamasa da Sleeping Dogs'u paylaşımına etiketledi. Ayrıca Instagram hesabından yaptığı bir diğer paylaşımda, "Bazen harika şeyler biraz zaman alıyor. Sleeping Dogs, hareket demektir. Buna hazır mısınız?" ifadesini kullandı. Yen'in yaptığı paylaşım filmin prodüksiyonunun yakında başlayacağına işaret ediyor.

Sleeping Dogs ilk olarak Ağustos 2012'de PlayStation 3, Xbox 360 ve PC'ye çıktı. Ardından 2014 yılında Sleeping Dogs Definitive Edition versiyonu ile PS4'e geldi. Açık dünya aksiyon oyununda, dünyanın en güçlü ve tehlikeli suç örgütlerinden Triad mafyasını devirmeye çalışan gizli polis Wei Shen olarak oynuyorsunuz. Bir yandan örgüte sızıp içten çökertmeye çalışırken, diğer yandan sadakatinizi kanıtlamak için suç faaliyetlerine katılmak zorunda kalıyorsunuz. Oyun, yoğun dövüş sanatları ve silahlı çatışmalarla aksiyon dolu bir deneyim sunuyor.

Sleeping Dogs'un Hong Kong'da geçtiği ve filmde dövüş sahnelerinin yoğun bir şekilde işleneceği düşünüldüğünde Donnie Yen'in başrol için en doğru seçenek olduğu söylenebilir.