Diablo 4, Xbox ve PC Game Pass için gelmiyor

Diablo 4, Xbox ve PC Game Pass için gelmiyor
Microsoft'un Xbox ve PC Game Pass hizmetlerine üye olan herkesDiablo 4için üzüntü yaşadı. Oyun, her iki hizmet için de gelmiyor. IGN'in bildirdiği üzere, Activision Blizzard yöneticisi Rod Ferguson, Diablo serisindeki sonraki girişin...

Microsoft'un Xbox ve PC Game Pass hizmetlerine üye olan herkes

Diablo 4

için üzüntü yaşadı. Oyun, her iki hizmet için de gelmiyor. IGN'in bildirdiği üzere, Activision Blizzard yöneticisi Rod Ferguson, Diablo serisindeki sonraki girişin hizmetlere gelmeyeceğini belirtti. Oynamak için satın almanız gereken premium bir oyun olacağını açıkladı. Bir tweet'te Ferguson, birtakım açıklamalar yaptı. Bu noktada, "Game Pass'te D4 hakkında bazı sorular alıyoruz ve bunun için bir planımızın olmadığını size bildirmek istiyorum." dedi.

diablo-4-xbox-ve-pc-game-pass-icin-gelmiyor

Diablo 4 için eninde sonunda Game Pass bünyesine geleceği düşünülüyor

Microsoft, Activision Blizzard'ı almaya oldukça kararlı duruyor. Ayrıca, Diablo IP üzerinde tam kontrol sahibi olmak istiyor. Bu noktada Diablo 4'ün eninde sonunda Game Pass'e geleceğini düşünmek güvenli gibi gözüküyor. Bununla birlikte, Activision Blizzard, Microsoft tüm düzenleyici engelleri ortadan kaldırana ve şirket açıkça abonelik hizmetine geçmemeyi seçene kadar bağımsız kalıyor.

diablo-4-xbox-ve-pc-game-pass-icin-gelmiyor

Satın alma işlemi tamamlandığında, Diablo 4 hiç şüphesiz Xbox Game Pass ve PC Game Pass için hızlı bir şekilde gelecektir. Microsoft'un FTC davasının üstesinden gelebileceği düşünüldüğünde, bu birkaç ay uzakta gibi duruyor. Diablo 4, 6 Haziran'da piyasaya çıkıyor. Buna ek olarak, Collector's Box sürümü olsa da, oyunun kopyasını içermiyor. Açık betaya erken erişim 17-19 Mart arasında başlıyor. Bu nedenle, ön sipariş vermeyi seçen herkes bu hafta sonu oyuna başlama imkanına sahip oluyor.

Sizler Diablo 4'ün hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!