Diablo 4, Xbox Series X İçin Özel Tasarım İle Piyasaya Çıkıyor

Diablo 4, Xbox Series X İçin Özel Tasarım İle Piyasaya Çıkıyor
Bir Twitter kullanıcısından gelen tweet'e göre, Diablo 4 çıkışında Xbox Series X için de özel tasarım bir konsol piyasaya sürülüyor.
Diablo 4

, tam lansmana giden son üretim aşamasına erişti. Bu noktada oyun, yeni bir Xbox Series X konsol tasarımıyla birlikte piyasaya çıkacak gibi duruyor. Bu bilgi, Xbox Series X2in Diablo 4 sürümünün yolda olduğunu ve 6 Haziran'da oyunla birlikte piyasaya sürüleceğini belirten Twitter'daki önde gelen sızıntı kaynağı 'billbil_kun' adlı kullanıcıdan geldi. Şu anlık, konsolun neye benzeyeceğiyle ilgili de görüntü ya da açıklama yer almıyor.

[embed]

Diablo 4 için daha önce Xbox Game Pass planı yoktu

Daha önce, Microsoft'un Activision-Blizzard'ı satın almaya çalışmasının ortasında olmasına rağmen, şirketin oyunun bir günlük Xbox Game Pass sürümü için planı olmadığı belirtilmişti. Yakın zamanda Diablo 4 için biri kapalı, diğeri halka açık olmak üzere iki beta yayınlandı. Kapalı betanın oyuncuları hayal kırıklığına uğratan bazı talihsiz teknik sorunları olmasına rağmen, oyun şimdiye kadar oyuncular tarafından olumlu karşılandı.

diablo-4-xbox-series-x-icin-ozel-tasarim-ile-piyasaya-cikiyor

Diablo genel menajeri Rod Fergusson güvence verdi

Buna ek olarak, Diablo'nun genel menajeri Rod Fergusson, hayranlarına betaların oyunun lansmanında oyunun durumunu iyileştirmeye yardımcı olmak için kullanıldığına dair güvence verdi. Bununla birlikte, bazı oyuncuların ilk beta sürümünün Nvidia RTX ekran kartlarını mahvettiğini iddia etmesiyle son zamanlarda bazı tartışmalar oldu. Bu hikaye de hala gelişiyor. Bunun sadece, kartların üretimiyle ilgili bir sorun olup olmadığı, tam olarak kaç kişinin bu sorunu yaşadığı şu anda bilinmiyor. Bu sorunun oyunun lansmanında sorun olup olmayacağı da merak konusu oldu.

diablo-4-xbox-series-x-icin-ozel-tasarim-ile-piyasaya-cikiyor

Diablo Immortal hayranlar tarafından tepki topladı

Diablo'nun bir önceki oyunu, geçen yılın son derece tartışmalı mobil oyunu Diablo Immortal'dı. Temel oynanışı genel olarak iyi karşılansa da, hayranlar tarafından mikro dönüşümleri korkunç bir şekilde kullandığı için tepki topladı. Diablo 4 aynı gün Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC platformları için çıkışını gerçekleştiriyor. Buna ek olarak, Digital Deluxe Edition ve Ultimate Edition satın alanlara dört günlük erken erişim sunuluyor.

Sizler Diablo 4'ten neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!