Diablo 4 Oyuncusu Oyunun Aspect Sıralama Problemini Çözmek İçin Adım Attı

Diablo 4 Oyuncusu Oyunun Aspect Sıralama Problemini Çözmek İçin Adım Attı
Diablo 4'ü ne kadar çok oynarsanız, sahip olduğunuz Unsurları o kadar çok takip edip filtreleyebilirsiniz.

Şimdiye kadar, Diablo 4'ün kampanyasını bitiren ve kampanya sonrası/oyunsonunda anlamlı bir zaman geçiren herkes, oyunun envanter sıralama sorunlarının kesinlikle farkında oluyor. Envanter boyutunu bir kenara bıraksak bile asıl sorun, sahip olduklarınızı doğru görmenin hiçbir yolu olmamasıdır.

diablo-4-oyuncusu-oyunun-aspect-siralama-problemini-cozmek-icin-adim-atti-1.jpg

Diablo 4 oyuncusu bir sorunu çözüyor

Bu, oyunun Unsurları, teçhizata düşen ve farklı parçalara uygulanmak üzere çıkarılıp saklanabilen ekleri nasıl sıraladığıyla mükemmel bir şekilde gösterilir. Her Unsur yalnızca bir dizi değerle düşmekle kalmaz, aynı zamanda ilk düştükleri öğeye bağlı olarak farklı düzeylere de sahiptir. Ama sahip olduğunuz şeyi bulmayı gerçekten bir kabusa dönüştüren şey, Unsurun ne olduğunu bir bakışta asla söyleyememenizdir. Arama seçeneği olmadığından, istediğinizi yazamaz veya özellikle herhangi birini filtreleyemezsiniz.

diablo-4-oyuncusu-oyunun-aspect-siralama-problemini-cozmek-icin-adim-atti-2.jpg

Ama en azından Blizzard oyun içi bir çözüm sunana kadar umut var. Şimdilik Reddit kullanıcısı GravelForce'un aracını kullanabiliriz: D4 Aspect Tracker burada devreye giriyor. Uygun bir şekilde adlandırılan D4 Aspect Tracker, sahip olduğunuz Unsurları girmenize ve daha sonra bunları filtrelemenize ve aramanıza izin veren basit bir veritabanıdır. Girdiğiniz bilgilerin bir kopyasını tarayıcınıza kaydeder, böylece sayfayı istediğiniz zaman yükleyebilir ve yeni bulgularla güncelleyebilirsiniz. Aynı Unsurun katlarına sahip olabilirsiniz ve hem Codex'in içinde hem de dışında farklı sınıfların her biri için mevcut Unsurları filtreleyebilirsiniz.

İlgili Haberler