Destiny'nin ilk ücretsiz web çizgi romanı 'Fall of Osiris' yayınlandı!

Destiny'nin ilk ücretsiz web çizgi romanı 'Fall of Osiris' yayınlandı!
Destiny'nin en güzel yanlarından biri de içinde sakladığı derin bilgiler. Fakat bu bilgilerle, Gardiyanlar gezegenler boyunca yağmalarken, karanlığı bertaraf ederken karşılaşmayız. İlk oyun yerler ve olaylar hakkında Destiny...

Destiny'nin en güzel yanlarından biri de içinde sakladığı derin bilgiler. Fakat bu bilgilerle, Gardiyanlar gezegenler boyunca yağmalarken, karanlığı bertaraf ederken karşılaşmayız. İlk oyun yerler ve olaylar hakkında Destiny hakkında bilgiler veren bir dizi dijital kart koleksiyonu olan Grimoire'a sahipti. Destiny 2, Grimoire'ı kaldırdı, ancak oyuna daha fazla bilgi ekleyen bir sekme (Lore) ekledi. Artık Bungie, web üzerinden yayınladığı çizgi roman (webcomic) serisi ile oyunu bu kez dışardan keşfediyor. Fall of Osiris adlı ilk sayı bugün yayınlandı!

Fall of Osiris: Kahramanlıktan hainliğe Osiris'in hikayesi!

Bu sayı, geçtiğimiz hafta yayınlanan Curse of Osiris'in odağı olan iki karakter; Osiris ve Ikora Rey'in kökenlerini içeriyor. Osiris'in nasıl düştüğünü ve Öncü Komutanlıktan sürülene kadarki sürecini açıklıyor. "Osiris bir zamanlar Last City'nin şampiyonuydu. Öncü Komutan. Sırların arayıcısı ve harikaların kaşifi. Ve sonra her şey değişti. Osiris bir kahramandan haine nasıl dönüştü? "

Bungie'nin sitesinden, Fall of Osiris (Osiris'in Düşüşü) Destiny çizgi romanını ücretsiz olarak okuyabilirsiniz.

Destiny 2'nin öykü yönetmeni Margaret Stohl, ayrıca Marvel'in The Mighty Captain Marvel'ını da yazıyor ve Destiny web çizgi romanının sektördeki bazı büyük yazarların ve sanatçıların işbirliği olduğunu söylüyor.