Destiny Fall of Osiris çizgi romanındaki gizli kodun sırrı!

Destiny Fall of Osiris çizgi romanındaki gizli kodun sırrı!
Bungie'nin oyunlarında çok fazla sır sakladığı biliniyor. Özellikle Destiny, yayınlandığı günden beri yer yer topluluğun kafa yorduğu gizli maceralar, görevler ve ayrıntılar barındırıyor. Bungie topluluğu aktif tutmayı...

Bungie'nin oyunlarında çok fazla sır sakladığı biliniyor. Özellikle Destiny, yayınlandığı günden beri yer yer topluluğun kafa yorduğu gizli maceralar, görevler ve ayrıntılar barındırıyor. Bungie topluluğu aktif tutmayı iyi biliyor.

Yeni sır, Bungie'nin sitesinde ücretsiz olarak yayımlanan Destiny Fall of Osiris web çizgi romanında çözüldü. Çizgi romanın son sayfasında, topluluğun çabucak ortaya çıkardığı, görünüşte rastgele ya da sanatsal olarak görünen noktalar ve çizgiler var. Ancak öyle değiller. Sembol dizisi aslında bir mors kodu ve xfvkhpn97 şifresini çözüyor. Bu kod tek başına bir anlam ifade etmese de, Bungie'nin oyun içi öğelere dönüştürmek için kullandığı dokuz karakterli kodlar var. Yani bu kodu Bungie.net'e girmeniz, size Destiny 2'de "The Visionary" adlı bir amblem kazandıracak.

[gallery columns="1" size="publisher-lg" link="file" ids="3259"]

Amblemin yakından detaylı modeli:

destiny

Topluluk her ne kadar hızlı davransa da, Bungie'nin medya ve oyunlarına gizli şeyler eklemeye devam etmesi, topluluğun etkileşim içinde olması güzel.