Destiny'nin geliştiricisi Bungie, 'Matter' markasını tescilledi

Destiny'nin geliştiricisi Bungie, 'Matter' markasını tescilledi
İnternet kaşifleri Destiny ve Halo geliştiricisi Bungie Inc. tarafından 28 Eylül 2018 tarihli "Matter" adlı bir ticari marka uygulamasını keşfettiler.Bungie yeni bir oyun üzerinde çalışıyor olabilirMatter'ın tescili, yukarıdaki...

İnternet kaşifleri Destiny ve Halo geliştiricisi Bungie Inc. tarafından 28 Eylül 2018 tarihli "Matter" adlı bir ticari marka uygulamasını keşfettiler.

Bungie yeni bir oyun üzerinde çalışıyor olabilir

Matter'ın tescili, yukarıdaki temsili görselle Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi'nin (EUIPO) web sitesinde bulunabilir. Başvuru hala incelenmekte olup, bilgisayar oyunları ve eğlence hizmetleri kategorilerinde (sırasıyla 9 ve 41) yer alması haricinde daha fazla bilgiye sahip değiliz.

Bungie NetEase

Bu gelişme, Bungie'nin stüdyoya 100 milyon dolar yatırım yapan Çinli şirket NetEase ile kurduğu ortaklığı duyurmasından yaklaşık 4 ay sonra oldu. Anlaşmanın bir parçası olarak NetEase, Bungie'de azınlık hissesine ve Yönetim Kurulunda bir sandalyeye sahip.

Ortaklığın ardından Bungie: "Uzun vadeli hedefimiz, aynı anda birçok dünyayı içinde barındıran bir eğlence şirketi olmak. Destiny ve yeni dünyalar gelecek. Yeni yönler keşfetmemize yardımcı olmak için NetEase ile yeni bir ortaklık kurduğumuzu duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Sektördeki uzmanlıklarıyla, yeni dünyalar inşa etmemizi sağlıyor, orada yeni ve eski oyuncuları bize katılmaya davet ediyorlar." açıklamasını yaptı.

Geliştirici, Matter konusunda henüz resmi bir açıklama yapmadı, ancak yeni bir oyun ismi olursa şaşırmayız.