Destiny 2, Sezon 21 İçin Yeni Artifact Modlarını Duyurdu

Destiny 2, Sezon 21 İçin Yeni Artifact Modlarını Duyurdu
Bungie, Destiny 2'nin yakında çıkacak olan Season of the Deep için Anti-Champion seçenekleri de dahil olmak üzere yeni Artifact modlarının eksiksiz seçimini duyuruyor.

Bungie, oyunun kötü şöhretli Şampiyon düşmanlarıyla başa çıkmak için daha yeni araçlar da dahil olmak üzere, Destiny 2'nin yakında çıkacak olan Season of the Deep'te oyuncuların kullanımına sunulan Artifact modlarının tümünün seçildiğini resmen duyurdu. Yeni tanıtılan İşkenceciler kadar ölümcül olmasalar da Şampiyonlar, Destiny 2'nin istek uyandıran oyunsonu karşılaşmalarına karşı kendilerini sınamaya çalışan tüm gardiyanlar için hâlâ önemli bir tehdit oluşturuyor.

destiny-2-sezon-21-icin-yeni-artifact-modlarini-duyurdu

Destiny 2 yeni Artifact modları sunuyor

Destiny 2'nin Shadowkeep döneminden bu yana, Seasonal Artifacts ve beraberindeki Artifact modları, genellikle sezona özgü yapıların ve oynanış metalarının temelini oluşturan, oyun için temel bir unsur haline geldi. Artifact modları genellikle mevcut yeteneklere yeni faydalar sağlar veya bir silah sınıfının yeteneklerini artırır, ancak Particle Deconstruction gibi modlar, Destiny 2'nin PvE manzarasını benzeri görülmemiş şekillerde değiştirdi. Bu Artifact modları genellikle alt sınıfa yönelik modlar, yeteneğe yönelik modlar, silah sınıfına dayalı modlar vb. kategorilere ayrılır ve en çok arananlar Anti-Champion modlarıdır. Lightfall, Anti-Champion seçeneklerini Altsınıf fiillerinin bir parçası olarak sunsa da, bu silaha özgü Artifact modları, Şampiyonların ölmesini engellemenin en güvenilir yoludur.

destiny-2-sezon-21-icin-yeni-artifact-modlarini-duyurdu

Bungie, Season of Defiance'ın son TWAB'sinde, genişlemenin lezzeti olarak Strand'ın yanı sıra Arc ve Void Light alt sınıflarının önemli bir vurgu ile oyuncuların ellerine alacağı tüm Artifact modları paketini resmen duyurdu. Destiny 2'nin 21. Sezonunda Anti-Champion seçenekleri arasında Anti-Barrier Otomatik Tüfekler, Durdurulamaz Glaives ve El Topları, Aşırı Yük Keşif Tüfekleri ve İz Tüfeklerinin yanı sıra pasif olarak Şampiyon engelleme yetenekleri sağlayan olağan Altsınıf fiilleri bulunur. Özellikle, Deeper Origins Artifact modu, Sezon 20'deki Defiant Battlegrounds, The Root of Nightmares baskını ve Neomuna silahlarından ve ayrıca tamamen yeni bir kaynaktan yararlanıyor.

destiny-2-sezon-21-icin-yeni-artifact-modlarini-duyurdu

TWAB'de belirtilen modlar, farklı alt sınıfların, başarılı bir bitirici öldürmenin ardından yakındaki müttefiklere alt sınıfa özgü bonuslar sağlayacak olan Squad Goals modu nedeniyle, yanlarında kalarak birbirlerine nasıl fayda sağlayacağını daha ayrıntılı olarak ele alıyor. Diğer modlar, oyuncuları Void İhlallerini kullanmaya teşvik edecek Void'e özgü Zırh modlarını içerirken Arc'a özgü modlar, oyuncuların ek fayda için Amplified etkisine odaklanmasını sağlar. Season of the Deep'te Destiny 2'nin Egzotik Zırhları ve Silahlarından birkaçına gelen değişikliklerin listesiyle birleştiğinde, oyuncuların tabakları güçlü yeni yapılarla dolu olacak ve farklı işlev gören eski yapıları yeniden ziyaret ediyor.

destiny-2-sezon-21-icin-yeni-artifact-modlarini-duyurdu

TWAB, Destiny 2'nin gelecek sezonunda gelecek olan diğer değişiklikler hakkında, topluluktaki pek çok kişiyi dehşete düşürecek şekilde, düşman savaşçı kalkanlarının görsel olarak elden geçirilmesi de dahil olmak üzere daha fazla ayrıntıya giriyor. Season of the Deep'in piyasaya sürülmesi yaklaşırken oyuncular, geliştiricilerin oyundaki diğer değişiklikler ve güncellemeler hakkında daha fazla bilgi açıklayacağından emin olabilir.