Bungie, Destiny 2 Prestige Akını'nı erteledi

Bungie, Destiny 2 Prestige Akını'nı erteledi
Bugün yayınlanması planlanan Destiny 2 Prestige Akını, 18 Ekim saat 20.00(TSİ)'a ertelendi. Bungie, gecikmeyi Twitter hesabından açıkladı.To give us time to fix an issue, we're delaying the start of the Prestige Raid until Oct 18 at...

Bugün yayınlanması planlanan Destiny 2 Prestige Akını, 18 Ekim saat 20.00(TSİ)'a ertelendi. Bungie, gecikmeyi Twitter hesabından açıkladı.

Topluluk yöneticisi Cozmo tarafından yapılan açıklama:

Leviathan Akını'nda, karşılaşmaların amaçlanan rekabetten sapmasına neden olan bir hata keşfedildi. Bu sorunu düzeltmek için Prestige Akını'nı önümüzdeki haftaya erteliyoruz. Dünya Birinciliği statüsünü kazanan ekibin ünvanının şüphe ve belirsizlik ile lekelenmemesi bizim için önemlidir.

Prestige Akını'nı 18 Ekim Çarşamba günü 20.00(TSİ)'da başlayacak.

Destiny 2 oyuncuları tarafından keşfedilen hata, oyuncuların son akın karşılaşmasında düşmanların ortaya çıkışını engellerken, boss sağlığını düşüren, rekabeti büyük ölçüde ortadan kaldıran bir sorun.

Leviathan Akını'nın Prestij modu zorluğu, farklı zırhlara, yeni bir gölgelendiriciye ve onu tamamlayanların kullanabileceği amblemlere sahip olmasına rağmen, 300'den fazla (modlarla 305) herhangi bir güç seviyesinde artış sunmuyor olacağı bildirildi.

Iron Banner için ise herhangi bir gecikme bildirilmedi.

[yaziici id="1833"]