Destiny 2 Iron Banner etkinliğinde Overwatch göndermesi keşfedildi

Destiny 2 Iron Banner etkinliğinde Overwatch göndermesi keşfedildi
Destiny 2'nin zorlu PvP modu Iron Banner dün başlamıştı ve oyuncular şimdiden bir Overwatch Easter egg'i (göndermesi) buldular bile.Iron Banner, oyuncuların birbirlerini vurarak yaptıkları aksiyonu anlatan bir Iron Lord olan Saladin...

Destiny 2'nin zorlu PvP modu Iron Banner dün başlamıştı ve oyuncular şimdiden bir Overwatch Easter egg'i (göndermesi) buldular bile.

Iron Banner, oyuncuların birbirlerini vurarak yaptıkları aksiyonu anlatan bir Iron Lord olan Saladin Forge'nin alanı. Saladin, Keith Ferguson tarafından seslendirildi, tıpkı Overwatch kahramanı Reaper gibi. Reaper'ın ultimate saldırısı tetiklediğinde, "Die!Die!Die!" der.

Overwatch Reaper Ultimate:

Destiny 2 Iron Banner'da ise "We Ran Out of Medals" madalyası (ölmeden 20 rakibi yenmek) alırsanız, Saladin birazcık Reaper'a bürünüyor. Destiny 2 oyuncusu Wayne Ng, Destiny 2'de Iron Banner etkinliğini oynamaya başladı ve oldukça iyi oynuyor olsa gerek, 20 kişilik bir öldürme serisi yakaladı ve spiker Lord Saladin'den, Overwatch'ın en karamsar kötü adamı Reaper'a açık bir şekilde referans geldiğini fark etti:

Saladin'in sözleri:

"DIE! DIE! DIE - uh, sorry. I've, uh, I've been watching too many Iron Banner matches. What time is it? Shaxx? Shaxx, are you there? Can you get me a water? Stop yelling; it's just a question. I'M NOT OLD."

"ÖL! ÖL! ÖL! - ah afedersiniz. Ben, ah, Çok fazla Iron Banner maçı izliyordum. Saat kaç? Shaxx? Shaxx, orda mısın? Bana su getirebilir misin? Bağırmayı kes; bu sadece bir soru. YAŞLI DEĞİLİM."

Bu, Destiny 2'de görülen ilk Overwatch Easter egg'i değil. Bungie'nin nişancı oyununda, Play of the Game adlı efsanevi bir bomba fırlatıcısı var; bu, Overwatch'ın Play of the Game özelliğine referans veriyor ve ayrıca oyunda Widow's Bite isimli efsanevi bir keskin nişancı tüfeği de mevcut. (Widowmaker'ın sniper tüfeği Widow's Kiss)