Destiny 2 Iron Banner etkinliği duyuruldu

Destiny 2 Iron Banner etkinliği duyuruldu
Son Destiny 2 Faction Rally zaferinden sonra, Bungie birçok Destiny oyuncusunun önceden tahmin edeceği açıklamayı yaptı. Iron Banner (Demir Sancak) etkinliği neredeyse geldi çattı.Demir Lordlar, henüz geri kazandıkları Kule'de...

Son Destiny 2 Faction Rally zaferinden sonra, Bungie birçok Destiny oyuncusunun önceden tahmin edeceği açıklamayı yaptı. Iron Banner (Demir Sancak) etkinliği neredeyse geldi çattı.

Demir Lordlar, henüz geri kazandıkları Kule'de karışıklık gördüler ve bu değersiz ayrılıkları 'gerçek' bir etkinlikle bi kenara itmeye karar verdiler. Lord Saladin, 10 Ekim'de başlayıp 17 Ekim'e kadar devam eden seferi tamamlayan savaşçıları Kule'de bekliyor olacak.

Demir Sancak'a aşina olmayanlar için; Crucible'ye benzeyen ancak özel zırh ve silahların olduğu bir PvP etkinliği. Aşağıdaki resimde o zırhın resmini göreceksiniz. Ayrıca her karşılaşmada (maç kazandıkça daha çok) Iron Banner Simgelerini ve ayrıca günlük ve "sezon" Kilometre taşlarının ilerleme izleyicilerini kazanabileceksiniz.

iron banner

Iron Banner'ı daha önce oynamış olanlar, etkinlikte birkaç değişiklik fark edecekler ki, çoğunlukla Destiny 2'nin güncellenmiş mekaniğiyle uyum sağlamak üzere ayarlanır:

  • Savaş 4v4 olacak.
  • Güç Seviyeleri (Power Levels) sayılmaz. Beceri konuşur.
  • Hediyeler ve Sıralama Demir Sancak Engramı ile değiştirildi.

Seferi bitirip Kule'ye eriştikten sonra, Lord Saladin'i bulabilir ve Iron Banner için göreve başlayabilirsiniz.

Ayrıca 10 Ekim'de Prestige Akını'nın başlayacağı da duyuruldu. Bu PvE etkinliğine katılmak için 300 Güç Seviyesi gerektiriyor ve en sertleştirilmiş akıncıları bile cezalandırmayı vaat ediyor.