Destiny 2 için PS4 Pro Çökme Sorunları Hakkında Açıklamalar Geldi

Destiny 2 için PS4 Pro Çökme Sorunları Hakkında Açıklamalar Geldi
Geçtiğimiz hafta Destiny 2'yi alan PlayStation 4 sahipleri, azımsanmayacak kadar çok çökme problemiyle karşılaştı. Yapımcı Bungie sorunu kabul etti ve çalışma ortaklarıyla birlikte konuyu araştıracaklarını söyledi. Sony'de...

Geçtiğimiz hafta Destiny 2'yi alan PlayStation 4 sahipleri, azımsanmayacak kadar çok çökme problemiyle karşılaştı. Yapımcı Bungie sorunu kabul etti ve çalışma ortaklarıyla birlikte konuyu araştıracaklarını söyledi. Sony'de Twitter hesabı aracılığıyla, Destiny 2 için PS4 Pro çökme sorunları hakkında açıklama yaptı. Konsol üreticisi "Bazı Destiny 2 kullanıcılarının PS4 Pro'da çökme sorunları ile karşılaştığının farkındayız. Bungie ile sorunu çözmeye çalışıyoruz, sabrınız için teşekkürler." paylaşımında bulundu.

Bilinen tüm sorunların listesi:

Hedefler

  • Nessus: Oyuncular Sunken Caverns bölgesindeki Nessus'daki bir uçurumdan düşerlerken; Ghost'ları aktivitelerin ilerlemesini engelleyen bir alana yerleşebilir. Oyuncuların yörüngesine geri dönmesi ve işlemi yeniden başlatması gerekebilir.

Sinematikler

  • Sinematik Atlama: Fireteam Dışı Liderler oyun içi sinematiği atlayamaz. Fireteam istiyorsa, Fireteam Liderleri sinema filmini manuel olarak atlamalıdır.

Zırh İyileştirme

  • Doğrusal Aktüatörler: Bu iyileştirmenin işlevselliği her zaman doğru gereklilikler üstünde tetiklemez.

Aktiviteler

  • Nightfall: Devam eden bir Nightfall Aktivitesine katılmaya çalışan Fireteam üyeleri Aktivite sonuna hak kazanamayabilir. Etkinlik başladığı anda tüm üyelerin Fireteam içinde olmasını öneririz.

Kutlamalar

  • Amblemler: Lore Scholar amblemi, 1 Ağustos 2017'den önce Destiny 1'de Age of Triumph Kayıt Defteri'ni açan oyunculara verilecektir.

Envanter

  • Depolama: Envanter kategorilerinin ilk öğesi depo içinde oynanamaz. Örneğin, bir oyuncu envanterindeki mevcut ilk Shader'ı depoya yerleştirmek isterse, Shader'ın ilk slottan taşınması için alternatif bir sıralama seçmeleri gerekir; ardından öğeyi kasalarında saklamaya devam edebilirler.

Alt Sınıflar

  • Sentinel: Eğer bir oyuncu Shoulder Buttons değiştiriyorsa ve Titan Sentinel Super bittiğinde hala savunmadaysa,  geçici nişan alma sorunları yaşıyor. Bu sorunu çözmek için oyuncuların sol tampona dokunmaları gerekecek.

Kullanıcı Arayüzü

  • Ara Noktalar: Bir etkinlik sırasında bir Vendor'u (Satıcı) izleme, oyunculara bir ara nokta sunmaz.
  • Infusion: Bir Egzotik Silah veya Zırh parçası donanılmışsa, egzotik ekipman sınırı nedeniyle infusion sekmesindeki uygun egzotik öğeler grileştirilir. Öğe hala istenen şekilde verilebilir.
  • Oyuncu Denetimi: Parlaklık veya Bright Dust gibi Destiny 2 değerleri, başka bir oyuncu incelenirken "0" olarak görüntülenecektir.
  • Liste: Xbox Live'da bir arkadaş ekleme veya kaldırma, tüm arkadaşları Xbox One'de Yönetici Listesinden geçici olarak kaldıracaktır.

[yaziici id="960"]