Destiny 2 hata düzeltmeleri için hafta içinde çevrimdışı olacak

Destiny 2 hata düzeltmeleri için hafta içinde çevrimdışı olacak
Geliştirici Bungie, birinci şahıs nişancı oyununun kısa bir süre çevrimdışı olacağını açıkladı. Destiny 2 hata düzeltmeleri için 3 Ekim, Salı günü bakıma girecek.Oyuncular, 3 Ekim 2017 Salı günü saat 18.00'dan(TSİ)...

Geliştirici Bungie, birinci şahıs nişancı oyununun kısa bir süre çevrimdışı olacağını açıkladı. Destiny 2 hata düzeltmeleri için 3 Ekim, Salı günü bakıma girecek.

Oyuncular, 3 Ekim 2017 Salı günü saat 18.00'dan(TSİ) itibaren oyuna giriş yapamayacaklar. Ardından 19.00'da oyundaki oyuncular, etkinlikte olup olmadığına bakılmaksızın ana ekrana geri atılacaklar. Saat 22.00'da ise bakımın tamamlanması bekleniyor. Bununla birlikte daha önce de birçok kez tecrübe edildiği üzere, bakım süresi planlanan süreyi aşabilir.

1.0.3.1 güncellemesi gelecek

Yayınlanacak olan 1.0.3.1 güncellemesi; akın kilometre taşlarının düzgün belgelenmemesi, Veteran’s Transmat Effect'e erişim kaybı, düşük seviyelerde engram ödülleri gibi küçük hataları düzeltecek. Yama notlarının tam listesi Salı günü yayınlandığında sizlerle paylaşacağız.

Destiny 2 yakın zamanda, oyuna Faction Rallies etkinliklerini ekleyen ve birçok açığı kapatan 1.0.3 sürümüne güncellenmişti.

[yaziici id="1468"]