Destiny 2 güncelleme 1.0.3.1 yayınlandı - Yama notları

Destiny 2 güncelleme 1.0.3.1 yayınlandı - Yama notları
Kule, Dead Orbit'in zaferini onurlandırmak için yeniden dekore edildikten sonra, Destiny 2 güncelleme 1.0.3.1 oyunun çıkışından yaklaşık 1 ay sonra geldi. Diğer takım üyelerinin Trials of the Nine ve Akını tamamlamaları ile,...

Kule, Dead Orbit'in zaferini onurlandırmak için yeniden dekore edildikten sonra, Destiny 2 güncelleme 1.0.3.1 oyunun çıkışından yaklaşık 1 ay sonra geldi. Diğer takım üyelerinin Trials of the Nine ve Akını tamamlamaları ile, klan üyelerinin daha kolay seviye atlayabilmelerini sağlayacak, oyuncuların ödül olarak klan engramları kazanmasını sağlayan hata düzeltmelerini içeriyor.

En büyük değişikliklerden bir tanesi Crucible'da, respawn (yeniden canlanmanın) olmanın hızlı bir ölümle sonuçlanacak tehlikeli bir duruma dönüşmemesi için yapılan düzenleme. Bu, potansiyel olarak Crucible savaşında birçok kez karşılaştığım bir sorundu, bu yüzden bu kötü canlanmaların ne kadar azaltıldığını merak ediyorum.

Destiny 2 güncelleme 1.0.3.1 yama notları:

Eşyalar

  • Oyuncuların karakterleri silmesiyle, Veteran'ın Transmat Etkisine erişimi kaybedebileceği bir sorunu düzeltildi.
  • Klan engramlarının Trials of the Nine ve akın ödülü olarak yalnızca 10 Güç verdiği bir sorun düzeltildi.
  • Faction Rallies amblemlerinde, Aksiyon düğmesinin Mağaza yerine Discard olarak görüntülenmesine neden olan bir sorun düzeltildi

Görevler

  • Egzotik Görev "Hükümdarının Mührü" için ilerlemenin kaydedilmediği bir sorun düzeltildi.

Akın

  • Haftalık yeniden başlatma sonrasında akın kilometre taşlarının bazı oyuncular için gösterilmeyeceği bir sorun düzeltildi. (Bu herhangi bir akın ödülünü etkilemedi)
  • Oyuncuların akın karşılaşmalarını başarısızlıkla tamamladıklarında, sürekli öldükleri bir duruma girebilecekleri sorun düzeltildi.

Crucible

  • Görünmez fizik ve oyuncuları aşağıdaki haritalarda istenilen oynanabilir alan içinde tutmak için ölüm hacimleri, aşağıdaki haritalar için eklendi:
Eternity

Altar of Flame

Emperor’s Respite

Legion’s Gulch

Javelin-4

The Dead Cliffs

  • The Dead Cliffs'deki tüm merdivenlere, bombalarının düzgün sıçramasına izin vermek için görünmez fizik eklendi.
  • Tüm haritalarda yeniden canlanmalar sonrası tehlikeli durumlarla  karşılaşan oyuncuların sıklığını azaltmak için ayarlama.