Destiny 2 Genişleme 2, Sonbahar 2018'den önce gelmeyecek

Destiny 2 Genişleme 2, Sonbahar 2018'den önce gelmeyecek
Kısa süre önce Destiny 2 için yayınlanan Curse of Osiris fragmanı heyecan yarattı. Ancak fragmanın sonundaki Destiny 2 Genişleme 2 hakkındaki küçük ayrıntı, serinin hayranlarında hayal kırıklığı yaratacak.Adı açıklanmayan...

Kısa süre önce Destiny 2 için yayınlanan Curse of Osiris fragmanı heyecan yarattı. Ancak fragmanın sonundaki Destiny 2 Genişleme 2 hakkındaki küçük ayrıntı, serinin hayranlarında hayal kırıklığı yaratacak.

Adı açıklanmayan ikinci genişleme, sezon standartlarına göre Eylül ve Aralık ayları arasındaki Sonbahar 2018'i işaret ediyor. Curse of Osiris bu yıl 5 Aralık'ta gelecek ve sonrasında Destiny oyuncularının içerik bekleyeceği uzun bir zaman olacak gibi görünüyor.

Şimdilik çeşitli varsayımlar ve tahminler üzerinde konuşuluyor

Destiny 1 için yapılan genişlemelerin aralığı düşünülürse, bu zaman aralığı oldukça uzun bir süreç. Destiny 1 için ilk genişleme geçişi Taken King, yayınlanan önemli bir genişleme olması nedeniyle kış ve ilkbaharda piyasaya sürülen iki genişleme verdi. Destiny 2'nin genişleme geçişine, genişleme 2 dahil edilecek ve bu nedenle pek çok oyuncu daha küçük bir içerik sunumu olacağını düşünüyor. Zaman aralığına bakıldığında daha büyük bir genişleme geleceğini varsayabilirdik...

Bunların çoğu Destiny genişlemeleri için geçmiş tecrübelere dayanan varsayımlar. Bu yüzden, bu sürüm çıkış programının eskiye göre çok farklı olabileceği düşünülüyor. Oyuna değişiklikler getirecek ve içerik ekleyecek olan sezonları hesaba katmak zorundayız, ancak yine de Curse of Osiris ile bir sonraki genişleme 2 arasında daha küçük etkinlik ve içeriklerin sunulma ihtimali var.

[yaziici id="1230"]