Destiny 2'nin bir sonraki DLC'si PSN tarafından sızdırıldı!

Destiny 2'nin bir sonraki DLC'si PSN tarafından sızdırıldı!
PSN'de yayınlanan sızıntı ile, Destiny 2'nin gelecek genişlemesi Gods of Mars ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı.ABD ve Japonya PSN mağazaları, Destiny 2'nin ikinci genişlemesi hakkında tam açıklama yayınladılar. Açıklamaya...

PSN'de yayınlanan sızıntı ile, Destiny 2'nin gelecek genişlemesi Gods of Mars ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı.

ABD ve Japonya PSN mağazaları, Destiny 2'nin ikinci genişlemesi hakkında tam açıklama yayınladılar. Açıklamaya göre, yeni genişleme Mart ayında çıkacak gibi görünüyor. Listeler, yayınlandıktan kısa bir süre sonra silinmiş olsalar da bir Reddit kullanıcısı kaldırılmadan önce birkaç ekran görüntüsü yakaladı.

destiny 2

Gods of Mars hakkında bilinmeyenler açığa çıktı!

PSN açıklamasına göre, Gods of Mars, oyuncuların keşfetmesi için yeni bir bölge olan Frigid Vale of Mars'ı içeriyor. Charlemagne'e karşı savaşa devam edeceksiniz. Charlemagne, Mars'ta yeniden uyanmış ve Rasputin'i hapsediyor. Ana Bray'in yardımıyla oyuncular Rasputin'i serbest bırakmalı, Charlemagne'yi yenmeli ve Clovis Bray'in sırlarını açığa çıkarmalı.

Gods of Mars, savaşmak için yeni bir düşman itilafı ve bossları, yeni hikaye görevleri, yeni silahlar ve zırhlar, yeni ortak faaliyetler ve yeni rekabetçi çok oyunculu bölgelere sahip. PSN listesinde Remnantlar, oyuncuların Gods of Mars'ta savaşacağı düşman grubu olarak belirtilirken, yeni düşman Charlemagne'nin Remnantları olabilir.