Deceit 2 için Unreal Engine 5 destekli ilk fragman geldi

Deceit 2 için Unreal Engine 5 destekli ilk fragman geldi
Geliştirici World Makers, bu yılki Streamer Ödülleri'ndeDeceit 2için yeni bir fragman yayınladı. Bu noktada, oyundan ilk kesitleri sergiledi. Fragman ayrıca, enfekte olanların kim olduğunu anlamak için Hayatta Kalanların emrindeki...

Geliştirici World Makers, bu yılki Streamer Ödülleri'nde

Deceit 2

için yeni bir fragman yayınladı. Bu noktada, oyundan ilk kesitleri sergiledi. Fragman ayrıca, enfekte olanların kim olduğunu anlamak için Hayatta Kalanların emrindeki bazı ögeleri içeriyor. Buna ek olarak, bu şüpheli enfekte oyuncuları oylama zamanı geldiğinde elden geçmiş atış mekaniklerine ilk bakışı da gösteriyor.

deceit-2-icin-unreal-engine-5-destekli-ilk-fragman-geldi

Deceit 2, Unreal Engine 5 ile etkileyici görseller vadediyor

Deceit 2, Unreal Engine 5 sayesinde elden geçmiş oyun ve görsellere sahip olmayı vadediyor. Hem karakterler hem de canavarlar, yüksek kaliteli dokulara sahiptir. Haritalar, yeni bir aydınlatma motoruyla uygun şekilde önsezi yeteneği sunuyor. Şu anda oyunun ne zaman çıkacağına dair bir tarih yer almıyor. Yine de, oyunun temel özellikleri aşağıda yer alıyor:

[embed]

Deceit 2 temel özellikler

  • Kandırmak ve Manipüle Etmek - Enfekte oyuncular, harita boyunca yer alan Kan Sunaklarını etkinleştirerek gerçeklik perdesini kırana kadar zayıflatabilir. Bu, tüm oyuncuları Enfekte olanların korkunç güçlere sahip olduğu paralel bir boyuta Arada'ya taşır. Enfekte oyuncular ortalığı kasıp kavuruyor ve masum oyuncuların çabalarını sabote ediyor. Ancak oyuncular, onları Arada'nın dışında açığa çıkarırlarsa onları ortadan kaldırabiliyor.
  • Avlan ve Öldür - Enfekte olan oyuncular Arada'kileri çağırdığında, güçlendirilmiş Enfekte olanlardan kaçarken kaçışa doğru ilerlemeye devam etmeniz gerekiyor.
  • Çıkar ve Kaç - Masum oyuncuların sayı gücü vardır. Enfekte olduğundan şüphelenilen herhangi bir oyuncuyu, bir sürgün ritüelini tetiklemek için onlara hasar vererek ortadan kaldırabilirler. Yine de suçlu olduklarına ikna olduğunuzdan emin olun. Yoksa kendi ekibinizi inceltirsiniz. Soruşturmalara yardımcı olmak için faydalı eşyaları değiş tokuş edebiliyorsunuz. Böylece korkunç Arada'da hayatta kalmayı başarıyor ve sonunda kaçacak olan gizemli Seyyar Satıcı için görevleri tamamlıyorsunuz. Bu sırada ruhları toplayın.
  • Sürükleyici Özgürlük - Deceit 2, her iki rolü de oynamanın benzersiz ve yaratıcı yollarıyla sosyal bir sanal alan olarak tasarım aldı. Sosyal aldatma bu oyunun özünde yer alıyor. Herhangi bir acele karar vermeden önce oyuncuların davranışlarını incelemeniz ve durumu değerlendirmeniz gerekiyor. Yardımcı olacak çok sayıda araç vardır. Oyunlar arasındaki öğe ve harita varyasyonları nedeniyle, stratejileri anında uyarlamanız gerekiyor.

Sizler Deceit 2'nin hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!