Death Stranding: Mads Mikkelsen'in rolüne ilk Keanu Reeves önerilmiş

Death Stranding: Mads Mikkelsen'in rolüne ilk Keanu Reeves önerilmiş
Hideo Kojima San Diego Comic-Con'daki bir panelde ilk kez Death Stranding'in duyuru fragmanında görünen Heartman karakteri hakkında yeni bilgiler açıkladı.Film yönetmeni Nicolas Winding Refn Death Stranding'te her 21 dakikada öldüğü...

Hideo Kojima San Diego Comic-Con'daki bir panelde ilk kez Death Stranding'in duyuru fragmanında görünen Heartman karakteri hakkında yeni bilgiler açıkladı.

Film yönetmeni Nicolas Winding Refn Death Stranding'te her 21 dakikada öldüğü bir döngüde sıkışmış, özel bir kalbe sahip olan Heartman rolünü oynayacak. Göğsüne bağlanan EKG cihazıyla canlandırılan Heartman, ailesini aradığı yaşamın diğer tarafında 3 dakika geçirebiliyor. Zamanı dolduğunda canlanıyor ve 20 dakika için gerçek hayata dönüyor. Heartman bu 20 dakikayı tadını çıkarabileceği film ve müzik gibi özel bir koleksiyonları olan güzel bir dairede yaşıyor.

Refn, Death Stranding'te çalışmayı: "Filmler yapıyorum ve oyuncularla çalışırken gösterişli, renkli ve sıcak geliyor. Sonra buraya geliyorum ve 'Kıyafetlerini çıkar. Yüzünüzü noktalarla boyayacağız' diyorlar" şeklinde betimliyor.

Kojima daha sonra Mads Mikkelsen'in rolü için Refn'in ilk olarak Keanu Reeves'i önerdiğini ancak kişisel kararıyla Mikkelsen'i tercih ettiğini açıkladı. Refn şakayla: "Bu üçlü olurdu," diye ekledi.

Refn, Hideo Kojima ile Death Stranding üzerinde çalışma konusundaki deneyimini yine şakayla karışık anlattı: "Bizi birbirimize bağlayan şeylerden biri çok benzer. İkimiz de sessizliği severiz. Aramızda çok güzel bir ilişki başladı ve dünyayı bir çift gibi birlikte gezdik. Bence Kojima ve ben zevklerimizi yok etmekten büyük zevk duyuyoruz."

Kojima, paneli filmler ve oyunlar arasındaki çizgi hakkındaki düşüncelerini açıklayarak tamamladı: "Oyunlar da yayınlanacak. Yakın gelecekte oyunların ve filmlerin birbirine yaklaşacağını düşünüyorum. Yeni olasılıklar çağına giriyoruz."

Death Stranding 8 Kasım 2019'da PS4'e özel olarak yayınlanacak. Death Stranding'in Standart, Özel ve Koleksiyoncu sürümleri için yayınlanan kapak görsellerini buradan inceleyebilirsiniz.

(Kaynak: IGN)