Death Stranding 2 hakkında 'oyunun ötesinde' yorumu!

Death Stranding 2 hakkında 'oyunun ötesinde' yorumu!
Death Stranding 2 hakkında açıklama yapan aktör Elle Fanning, 'oyunun ötesinde' olduğunu belirtti.

Aktör Elle Fanning, Death Stranding 2 üzerinde çalışma deneyimlerini aktardı. Bu noktada, yapımın bir video oyununun çok ötesinde olduğunu vurguladı. Fanning, Hideo Kojima'nın Brain Structure adlı podcast'inde konuştu. Projenin, oyunun ötesinde olduğunu belirterek, rollerini herhangi bir film rolü gibi gördüklerini açıkladı. Devam oyununda rol alması için kadroya alınan oyuncu, bunlara ek olarak açıklamalarına devam etti. Bu noktada, "Tabii ki oynayabileceğiniz bir şey ama bence bir oyuncu olarak bu tam bir hikaye. Tamamen sürükleyici bir film gibi." dedi.

death-stranding-2-hakkinda-oyunun-otesinde-yorumu

"Death Stranding 2, oyundan çok bir film gibi"

Fanning, Kojima'ya bu tarz oyunlarda aktörleri seçmenin oldukça akıllıca olduğunu belirtti. Açıklamalarına, "Bence bu bölümlerde oyuncuları seçmeniz çok akıllıca. Çünkü onlar yazdığınız tam teşekküllü karakterler. Ben aslında buna başka bir film rolü olarak baktım. Çünkü benim gözümde bu bir film, sadece video oyunu değil." şeklinde devam etti.

death-stranding-2-hakkinda-oyunun-otesinde-yorumu

Elle Fanning, daha önce The Great gibi dizilerde rol aldı

The Great gibi bir dizide başrol oynayan Elle Fanning, ailesinin çok spor yaptığını belirtti. Bu nedenle, video oyunları oynayarak büyümediklerini açıkladı. Fanning, "Dürüst olmak gerekirse çok fazla film izleyerek büyümedim bile." diyerek ekleme yaptı. Henüz Fanning'in oyunda kimi oynadığı belli olmadı. Şu anda tek bilinen, aktör arkadaşı Shioli Kutsuna'nın Death Stranding 2 fotoğraf çekiminde yer almak için onlara katılacağı oldu. Kutsuna, Kojima Productions'un stüdyosunu bu noktada ziyaret etti.

Sizler Death Stranding 2'den neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.