Dead Island 2, 14 dakikalık oynanış fragmanı yayınladı

Dead Island 2, 14 dakikalık oynanış fragmanı yayınladı
Dambuster Studios ve Deep Silver,Dead Island 2için genişletilmiş bir oynanış videosu paylaştı. Bugün gelen oynanış videosu, Los Angeles, Bel Air'de Dead Island 2'nin en başındaki aksiyonu gösteriyor.Deep Silver, Dead Island 2 için...

Dambuster Studios ve Deep Silver,

Dead Island 2

için genişletilmiş bir oynanış videosu paylaştı. Bugün gelen oynanış videosu, Los Angeles, Bel Air'de Dead Island 2'nin en başındaki aksiyonu gösteriyor.

dead-island-2-14-dakikalik-oynanis-fragmani-yayinladi

Deep Silver, Dead Island 2 için oynanış fragmanı paylaştı

Videonun başrolünde İrlanda, County Cork'un yosun çukurlarından gelen avcı Dani yer alıyor. Dani'nin avcı yapısı, çevik bir dövüş tarzı için uygun duruyor. Bu fragmandaki görevi ise oldukça basittir. Fragmandaki oyuncu Halperin Hotel'e ulaşmaya çalışıyor. Oyunun basın bülteninde şu ifadelere yer veriliyor:

[embed]

"Her biri kendine özgü, acımasız dövüş stiline ve sonsuz yükseltme fırsatlarına sahip birtakım silahla donanmış avcı Dani'nin standart zombilerle, değişken zombilerle ve Apex zombilerle tanışmasını izleyin. Her birinin kendi korkunç güçleri ve davranışları var."

dead-island-2-14-dakikalik-oynanis-fragmani-yayinladi

Dead Island 2 bünyesinde dört adet avcı yer alıyor. Bunlar Amy, Jacob, Dani ve Ryan oluyor. Yapım, oyuncuları City of Angels'ın en ikonik yerlerine götürüyor. Oyuncular ikonik, kanlı Los Angeles'ı keşfediyor. Buna ek olarak hayattan daha büyük karakterlerle karşılaşıyor. Sayısız düşmanı son derece kanlı ayrıntılarla öldürüyor ve nihai Zombie Slayer olmak için gelişiyorsunuz. Deep Silver, oyunun 28 Nisan 2023'te piyasaya çıkacağını açıkladı.

Sizler Dead Island 2'den neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!