Dead by Daylight filmi geliyor

Dead by Daylight filmi geliyor
Behavior Interactive,Dead by Daylightiçin uzun metrajlı film çekmek istiyor. Bunun için Atomic Monster ve Blumhouse ile işbirliği içerisine girdi. Blumhouse; Get Out, The Black Phone ve Halloween gibi filmlerin yapımcısı Jason Blum...

Behavior Interactive,

Dead by Daylight

için uzun metrajlı film çekmek istiyor. Bunun için Atomic Monster ve Blumhouse ile işbirliği içerisine girdi. Blumhouse; Get Out, The Black Phone ve Halloween gibi filmlerin yapımcısı Jason Blum tarafından faaliyete girdi. Atomic Monster ise çok bilinen Testere ve Aquaman gibi filmlerin yazarı, yönetmeni ve yapımcısı James Wan aracılığıyla kuruldu.

dead-by-daylight-filmi-geliyor

Dead by Daylight uzun metrajlı film çekiyor

Behavior Interactive'in Başkan Yardımcısı Stephen Mulrooney durumla alakalı açıklama yaptı. Bu noktada, "Dead by Daylight evrenini daha da genişletmek için korku filmi endüstrisinin iki devi Jason Blum ve James Wan ile çalışmaktan daha fazla heyecan duyamazdık." dedi. Atomic Monster'ın Kurucusu ve CEO'su James Wan da açıklamalarda bulundu. Wan, "Dead by Daylight'ta Behavior ekibi, atmosfer ve ürkütücü kötü adamlarla dolu inanılmaz bir ortam yaratarak korku dünyasına bir aşk mektubu yarattı." dedi.

dead-by-daylight-filmi-geliyor

DbD, bir oyuncunun katil ve diğer dördünün kurtulanlardan oluştuğu bir oyundur. 1'e 4 olarak asimetrik çok oyunculu olarak oynanır. Hayatta kalma türüne sahiptir. Oyun, 2016 yılında piyasaya çıktı. Yıllar içerisinde çok sayıda güncelleme ve içerik aldı. Oyunda diğer dizilerden karakterler yer alıyor. Bunlar arasında Left 4 Dead, Resident Evil ve Stranger Things gibi yapımlar vardır.

Sizler Dead by Daylight'ın hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!