DC Universe Online, PS3 desteğini 2018 başında kesiyor

DC Universe Online, PS3 desteğini 2018 başında kesiyor
Daybreak Games, DC Universe Online'ın PS3 sürümü için desteğine son veriyor. Geliştirici oyunun 31 Ocak 2018'de resmen kapatılacağını söyledi. Bununla birlikte, popüler MMO hala PlayStation 4'te oynanabilir olacak.Stüdyo,...

Daybreak Games, DC Universe Online'ın PS3 sürümü için desteğine son veriyor. Geliştirici oyunun 31 Ocak 2018'de resmen kapatılacağını söyledi. Bununla birlikte, popüler MMO hala PlayStation 4'te oynanabilir olacak.

Stüdyo, oyuncuların tüm bilgileri, abonelikleri ve DLC'lerinin aynı PSN hesabıyla giriş yaptığınızda, satın alımlar ve oyun bilgilerinin otomatik olarak PlayStation 4'e aktarılacağını belirtti.

Artık PS4'te devam edecekler

Daybreak Games'in bu kararının ardından oyuncu kitlesine gönderdiği mesaj:

DC Universe Online oyuncularına,

Bugün, PlayStation 3 için DC Universe Online'ı (DCUO) yıllarca destekledikten sonra, 31 Ocak 2018'de resmi olarak desteği bitireceğimizi size bildirmek için yazıyoruz.

Oyuncularımıza en yüksek kalitede tecrübeyi sunmak için kaynaklarımızı PlayStation 4 için optimize etme konusuna odaklayacağız. DCUO'yu PS3'te oynamaya devam etmek için zamanımız olsa da, gelecekteki değişiklikler için size önceden bildirimde bulunma ihtiyacı hissettik.

Aynı PSN hesabıyla giriş yaptığınızda, tüm oyuncu bilgileri, abonelikler, DLC alımları ve oyun verileri otomatik olarak PlayStation 4'e aktarılır. Cihazınızı henüz PlayStation 4'e yükseltmediyseniz, lütfen en iyi DCUO deneyimini kesintisiz olarak kullanmaya devam edebilmeniz için bunu yapmayı düşünün.

İçtenlikle,

Daybreak Games Ekibi