DC Universe Online, Earth 3 etkinliğini yayınladı

DC Universe Online, Earth 3 etkinliğini yayınladı
DC Universe Online, MMO oyuncuları için yeni bir etkinlik yayınladı. Yeni bölüm, Episode 30: Earth 3, tek ve çok oyunculu görevler ve keşfetmek için yeni bir açık dünya haritası içeriyor. Bu etkinlik bölümü,...

DC Universe Online, MMO oyuncuları için yeni bir etkinlik yayınladı. Yeni bölüm, Episode 30: Earth 3, tek ve çok oyunculu görevler ve keşfetmek için yeni bir açık dünya haritası içeriyor. Bu etkinlik bölümü, 10. seviye üzeri düzeydeki oyuncular tarafından oynanabilir olacak. Dolayısıyla bu yeni bölümü oynamak için oyun sonuna kadar beklemek zorunda değilsiniz.

Daybreak Games yeni DC Universe Online etkinliği için bir de fragman yayınladı:

Daybreak Games uzun süredir geliştirdiği MMO DC Universe Online (DCUO) için yeni bir Etkinlik ve Episode: Earth 3'ü yayınladı. Çoğu DLC'den farklı olarak Earth 3'teki tüm içerik, hemen hemen tüm oyuncular tarafından erişilebilir ve oyunda nerede olursanız olun oynanabilen bir etkinlik sürümüne sahip.

Earth 3'te oyuncular, Crime Syndicate'i ele geçirmek için Justice League ile birleşiyorlar ve Superman, Wonder Woman ve Batman, denkleri Ultraman, Superwoman ve Owlman ile mücadele edecekler.

Yeni bölümde ayrıca Cyborg, The Flash, Johnny Quick ve kötü Belediye Başkanı James Gordon göze çarpıyor. Gotham City'nin tamamen yeni ve açık dünya bölümlerinden, Syndicate'in Panopticon uydusuna kadar bir dizi yeni ortamı kapsıyor.  Oyuncular, heyecan verici yeni açık dünya tekli ve grup görevleri, yeni bir 2-oyunculu duo, yeni bir 4-oyuncu alarmı ve iki yeni 8-oyunculu akınları oynayabilecekler.

Earth 3'ün bölüm içeriği DCUO üyeliğine dahildir ve üye olmayan kullanıcılar için satın alınabilir. Sınırlı bir süre için 10+ seviyedeki tüm oyuncular için ücretsiz olarak mevcuttur.