Days Gone geliştiricileri yeni oyun için çalışmalara başlıyor

Days Gone geliştiricileri yeni oyun için çalışmalara başlıyor
Days Gone, Sony Bend Studio için beklentileri karşılayan bir yapım oldu. Zombi kıyameti oyuncular tarafından karışık eleştiriler alsa da, PS4'e özel oyun lansman sonrası desteğiyle çekici bir seçenek olarak görüldü. Geliştirme...

Days Gone, Sony Bend Studio için beklentileri karşılayan bir yapım oldu. Zombi kıyameti oyuncular tarafından karışık eleştiriler alsa da, PS4'e özel oyun lansman sonrası desteğiyle çekici bir seçenek olarak görüldü. Geliştirme ekibinin üyelerinden biri, stüdyonun bir sonraki oyun için ön prodüksiyona başladığını açıkladı.

Sony Bend Studio'dan Jeremy Vickery, Days Gone'ın gelişimi sırasında aydınlatma sanatçısı olarak çalıştı. Geliştirici, LinkedIn profilinde bir sonraki oyunları için prodüksiyon öncesi planlamaya dahil olduğunu belirtti.

Bend Studio, Days Gone'ın devam oyunu üzerinde çalışmalara başlıyor olabilir. Diğer yandan başka bir projeyle karşımıza çıkabilirler. Yeni proje ne olursa olsun, zamanlamaya bakılırsa PS5 oyunu olarak karşımıza çıkabilir. Days Gone zombi oyunlarına PlayStation'a özel bakış açısı katan güzel bir oyundu ve stüdyonun yeni nesil konsollarda neler yapacağını görmek için sabırsızlanıyoruz.

Aslında Bend Studio vizyonunu sürdürüp devam oyunuyla karşımıza çıkabilir. PlayStation 4'e özel Days Gone'da hikayeyi ve oynanış mekaniğini büyük ölçüde oturttular ve seri haline getirip yeni nesil konsolda daha iyisine ulaşmak için daha iyi bir fırsat olamaz.