Datamine Ağustos Ayında Pokemon Presents'i Bekliyor

Datamine Ağustos Ayında Pokemon Presents'i Bekliyor
Yine de ne gösterebileceğine dair bir kelime yer almadı.

Yakın tarihli bir veri madenine göre, bir Pokemon Presents bu Ağustos ayında yolda olabilir gibi görünüyor. Pokemon, Haziran ayındaki Nintendo Direct'te, yaklaşmakta olan Hidden Treasure of Area Zero DLC'sinden biraz daha fazlasını göstererek nadir bir görünüm kazandı. Ancak şimdi, Pokemon sızıntı hesabı Centro Leaks tarafından bildirildiği üzere, özel bir Pokemon Hediyeleri 8 Ağustos'ta gelebilir.

datamine-agustos-ayinda-pokemon-presentsi-bekliyor-1.jpg

Pokemon Present Ağustos ayında gelebilir

Başka bir tweet'te Centro Leaks, Scarlet and Violet'e eklenen bir karakter olan Nemona'nın mobil oyuna yeni nesil karakterlerin genellikle yaptığından daha geç katıldığını, ancak varsayımsal Pokemon Presents sırasında ekleneceğine de dikkat çekti. Nemona, Pokemon Masters EX'teki görünümü için onu bu genin Pikachu klonu Pawmot ile eşleştirerek bazı resmi sanat gösterileri yaptı.

datamine-agustos-ayinda-pokemon-presentsi-bekliyor-2.jpg

Sunum sırasında başka nelerin gösterilebileceği belli değil, çünkü tipik olarak The Pokemon Company ana seri oyunlarını yılın başlarında ortaya koyuyor. Her zaman bir tür spin-off'un ortaya çıkma şansı vardır, ancak olasılık şu ki, sadece Pokemon Masters EX ve Unite gibi mobil başlıklar için güncellemeler ve yaklaşan DLC'ye daha derin bir bakış olacaktır.