Darkest Dungeon 2 çıkış tarihi belli oldu

Darkest Dungeon 2 çıkış tarihi belli oldu
Darkest Dungeon 2 oyununun sonunda erken erişim aşaması sona eriyor ve tam sürüm olarak geliyor. İşte çıkış tarihi...

Red Hook Studios, Darkest Dungeon 2 adlı oyunlarının Epic Games'deki erken erişim aşamasını sonlandıracaklarını duyurdu. Bu noktada oyunun, 8 Mayıs 2023 tarihinde gün yüzüne çıkacağını belirtti. Yapım, zindanın zihinsel zorluklarına odaklanan 2016 yılında piyasaya sürülen Darkest Dungeon'ın devamı niteliğini taşıyor. Darkest Dungeon, yalnızca macera dolu bir RPG olmakla pek ilgilenmedi. Bunun yerine, ekibinizdeki insanlara çeşitli zayıflıklar yükledi. Grubunuz, klasik meraklı ve cesur kahramanlardan oluşmuyor. Yerin altındaki karanlıkta gördükleri dehşetten oldukça etkileniyor.

darkest-dungeon-2-cikis-tarihi-belli-oldu

Darkest Dungeon 2, 8 Mayıs'ta çıkıyor

Oyun, serinin stres yönetimini ele almaya devam ediyor. Sistemin çoğunda yine de toptan değişiklikler yapıyor. Savaş sistemi elden geçiriliyor. Bununla birlikte oyunda çok şey değişti. Birçok oyuncu, erken erişim döneminin başladığı 2021'de hayal kırıklıklarını dile getirmişti. Geliştiricilerin geri bildirim toplama ve oyunu buna göre düzeltme konusunda ilgili olduğu söyleniyor. Bu da, birkaç ay sonraki son sürümün beklentilerini karşılayabilecekleri anlamına geliyor olabilir.

İlk Darkest Dungeon oyununun gerçekten iç karartıcı olduğunu belirtiyordu. Yapılan değişikleri gözlemlemek istiyorsanız, Steam Next Fest'te demo olarak sunuldu. Erken erişim Epic Games Store'a özel olarak piyasaya çıktı. Tam oyun da 8 Mayıs 2023'te çıktığında hem Epic Games hem de Steam üzerinden erişilebilir hale geliyor.

darkest-dungeon-2-cikis-tarihi-belli-oldu

Darkest Dungeon 2 sistem gereksinimleri

Darkest Dungeon 2 sistem gereksinimleri bilgisini minimum ve önerilen olarak iki kategoriye ayırıyor. Sistemlerinizin durumunu göz önünde bulundurarak, oyunu indirip indirmeyeceğinize karar verebilirsiniz.

Minimum

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: AMD Athlon X4 ya da Intel Core i5-4460
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GTX 950 ya da AMD R7 370
  • Depolama Alanı: 6 GB boş alan

Önerilen

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i7 6700K
  • Bellek: 16 GB RAM

Sizler Darkest Dungeon 2'den neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.