Cyberpunk 2077'nin yaratıcı yönetmeni Blizzard'a katıldı

Cyberpunk 2077'nin yaratıcı yönetmeni Blizzard'a katıldı
Yılın en çok beklenen oyunlardan biri CD Projekt Red'in RPG oyunu Cyberpunk 2077. CD Projekt Red ayrıca The Witcher serisiyle biliniyor. Bambaşka bir tema üzerinde çalışan geliştiricinin nasıl bir oyunla karşımıza çıkacağını...

Yılın en çok beklenen oyunlardan biri CD Projekt Red'in RPG oyunu Cyberpunk 2077. CD Projekt Red ayrıca The Witcher serisiyle biliniyor. Bambaşka bir tema üzerinde çalışan geliştiricinin nasıl bir oyunla karşımıza çıkacağını çok merak ediyoruz.

Cyberpunk 2077'nin Yaratıcı Yönetmeni Sebastian Stępień, oyunun beklenildiği kadar iyi olmasını sağlamak için birkaç yıl boyunca çok sıkı çalışıyordu. İlginç bir şekilde, Stępień'in LinkedIn profilinden Ocak 2019 itibarıyla Blizzard'da çalışmaya başladığı anlaşılıyor.

Yine de bu değişim, yönetmenin Cyberpunk 2077'deki tüm çalışmalarını terk ettiği anlamına gelmiyor. Yaratıcı direktörün odağını kaydırıp yeni bir şirkete katılması oyunun daha geç değil, erken hazır olacağı anlamına da gelebilir. Ya da sadece yeni bir şirkette devam etmeye karar vermiş olabilir.

Elbette henüz hiçbir şey doğrulanmadı ve Cyberpunk 2077'nin yayın tarihini ve çıkışını hala bekliyoruz. Yeni nesil donanımların bir süredir konululuyor olması CD Projekt Red geçmişine bakılırsa oyunun PS5 için gelebileceği bile konuşuluyordu.

Bir diğer açıdan bakılırsa Stępień’in Blizzard'da hangi projeler üzerinde çalışabileceği de merak konusu. Şirket birçok personel değişikliği yaptı ve Activision egemenliği altında zor zamanlar geçirdi. Ancak bu onlar için kazanç sayılabilir.

Cyberpunk 2077'nin de The Witcher 3 gibi beğeni toplayacağını düşünüyoruz ve yakında oyunun gelişimi ile ilgili daha çok haber geleceğini umuyoruz.