Cyberpunk 2077, Steam Deck uyumlu oyunlar listesine girdi

Cyberpunk 2077, Steam Deck uyumlu oyunlar listesine girdi
Dünya, 3 ay önce 2023 yılına giriş yaptı.Cyberpunk 2077sonunda Steam Deck desteği kazandı. Açık dünya RPG oyunu her zaman Steam Deck üzerinden oynanabiliyordu. Bu noktada şimdi ise resmi olarak onay aldı. Valve test etti ve sorunsuz...

Dünya, 3 ay önce 2023 yılına giriş yaptı.

Cyberpunk 2077

sonunda Steam Deck desteği kazandı. Açık dünya RPG oyunu her zaman Steam Deck üzerinden oynanabiliyordu. Bu noktada şimdi ise resmi olarak onay aldı. Valve test etti ve sorunsuz çalışacağını resmi olarak açıkladı.

cyberpunk-2077-steam-deck-uyumlu-oyunlar-listesine-girdi

Steam Deck, Cyberpunk 2077 için onay verdi

Cyberpunk'ın ilk büyük genişlemesi Phantom Liberty, bu yıl içerisinde geldi. Bu nedenle, Steam Deck onayı da tam zamanında oyuna ulaştı. Phantom Liberty, Keanu'nun Johnny Silverhand karakterini geri getiriyor. Buna ek olarak, sevimli Hollywood babasını da ekliyor. Bu adam da Idris Elba yani Knuckles'ı seslendiren kişi oluyor. Şu anlık gerçek dünya girdaplarına mal olacağı dışında, herhangi bir bilgi yer almıyor.

cyberpunk-2077-steam-deck-uyumlu-oyunlar-listesine-girdi

CD Projekt RED, daha önce Steam Deck için The Witcher 3: Wild Hunt ve Thronebreaker onayı almıştı. Şimdi ise bu oyunlar arasına Cyberpunk 2077 de katıldı. Stüdyo, eski oyunları için ek Steam Deck optimizasyonları sağlama planlarının olmadığını belirtti. Bu nedenle, CDPR'nin Witcher yeniden yapımını beklemeniz gerekiyor.

Sizler Cyberpunk 2077'nin Steam Deck'e gelmesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!