Counter-Strike:Global Offensive Yeni Bir Rekor Daha Kırdı !

Counter-Strike:Global Offensive Yeni Bir Rekor Daha Kırdı !
2019 yılının son çeyreğinden itibaren düzenlediği turnuvalar ve uyguladığı doğru politikalar ile zirveye yaklaşan CS:GO, yeni yılın şubat ayında emeklerinin karşılığını almıştı. Şubat ayının ikinci haftasında Dota’yı...

2019 yılının son çeyreğinden itibaren düzenlediği turnuvalar ve uyguladığı doğru politikalar ile zirveye yaklaşan CS:GO, yeni yılın şubat ayında emeklerinin karşılığını almıştı. Şubat ayının ikinci haftasında Dota’yı tahtından indiren oyun, Steam’de en çok oynanan oyun olarak karşımıza çıkmıştı. Durum böyle olunca CS:GO yeni bir rekor daha kırdı demiştik. Bu rekor haberinin üzerinden çok zaman geçmeden yeni bir rekor kıran oyun, 900.000 anlık oyuncu rekorunu 924.045’e çıkardı. Hem CS:GO yetkilerininin hem de oyuncularının şu an istediği şey; yeni bir rekor daha kırarak anlık 1.000.000 oyuncuya ulaşmak. Oyuncuların ve ekibin oldukça istekli olduğunu, bu rekoru istediğini görebiliyoruz. Çok fazla geçmeden yeni rekor haberi yazacağımızı düşünüyoruz.

cs: go yeni rekor

CS:GO Yeni Bir Rekor Daha Kırdı

924.045 anlık oyuncu ile rekor kıran oyun, bu yükselişine 2019 yılının son çeyreğinde başlamıştı. CS:GO’nun IEM Katowice turnuvasının sayesinde bu kadar yükseldiği söyleyebiliriz. Son zamanlarda özellikle Twitch ve benzeri platformlar üzerinden yapılan yayınlar ile binlerce kişiye ulaşan oyun, bu sayede sürekli olarak anlık oyuncu sayısı arttırdı. Ani yükseliş, sürekli olarak devam etmekte ve her gün aktif oyuncu sayısı artmakta.

CS:GO’ya Coronavirüs Engeli !

Oyunun bu kadar ünlenmesinde oyuncuların ve turnuvaların etkisi büyük demiştik. Yakın zamanda düzenlenecek turnuva ile tekrar rekor kırmayı hedefleyen CS:GO,  bu turnuvada 50.000 izleyicisinden eksik kalacak. Dünya’yı saran ve birçok kişinin ölmesine neden olan Coronavirüs, turnavanın seyircisiz olarak yapılmasına neden oldu. Seyircisiz oynanacak turnuva, Twitch ve benzeri canlı yayın platformlarından ücretsiz yayınlanacak. Turnuvaya gidemeyecek seyiriclerin, bu platformlardan izleyeceği yayın ile CS:GO’nun yeni bir rekor kırması bekleniyor. Anlık oyuncu rekorunu kıran oyun, bu kez anlık izleyici rekorunu kırabilir. Zaman içerisinde ne olacağını hep beraber göreceğiz, iyi oyunlar!