Crime Boss: Rockay City oyunundan fragman geldi

Crime Boss: Rockay City oyunundan fragman geldi
505 Games, Crime Boss: Rockay City için oynanış fragmanı yayınladı.

Crime Boss: Rockay City oyununda en iyisi olmak için kendinize ait olanı savunmanız gerekiyor. En yeni fragman, Michael Madsen'den Travis Barker'ın mavi hap sevkiyatı beklediğini gösteriyor. Uyuşturucuları korumak oyunculara kalıyor. Vanilla Ice'dan Hielo ve çetesi uyuşturucuları çalmak için hazırlık yapıyor.

crime-boss-rockay-city-oyunundan-fragman-geldi

Crime Boss: Rockay City fragmanı aksiyonu gözler önüne serdi

Oynanış fragmanı otoyolda 'şeker'i koruyan oyuncuları gösteriyor. Hielo'nun çetesi arkadaki uyuşturucu dolu bir kamyonu dolduruyor. Perspektif, düşmanlara karşı tabanca ve hafif makineli tüfek kullanan Quarterback adlı bir karakterden geliyor. Ayrıca videoda rakiplerini geride bırakmak için Teddybear ile işbirliği yapıyor.

[embed]

Önceki fragman geçen yılın sonlarında gelmişti

Fragman sırasında görev başarısızlıkla sonlanıyor. Bu nedenle, yayıncı 505 Games ve geliştirici Ingame Studios, Crime Boss: Rockay City'nin oyuncuların başarısız olduğunda nasıl devam ettiğine dair fikir veriyor. Bu durumda bir ara sahne, Barker ve Kim Basinger'den Casey'in barda uyuşturucularının çalındığı konusunda bilgilendirildiğini gösteriyor. Barker, şekerini şafak vakti geri istediğini söylüyor.

crime-boss-rockay-city-oyunundan-fragman-geldi

Geçen yılın sonlarında, ortak bir soygun görevini sergileyen Crime Boss için farklı bir oynanış videosu gelmişti. FPS'in bu yeni fragmanın bakış sağladığı roguelike bir hikayeye sahip olması beklentiler dahilinde yer alıyor. Crime Boss'ta Madsen, Basinger ve Vanilla Ice'ın yanı sıra Chuck Norris, Danny Trejo ve Michael Rooker da rol alıyor. Co-op oynamaya dayalı FPS, 23 Mart 2023 tarihinde Epic Games Store'da oyuncuların karşısına çıkıyor. Bunun ardından yıl içinde PlayStation 5 ve Xbox Series X/S platformlarına geliyor.

Sizler Crime Boss: Rockay City'den neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!