Crash Bandicoot ve Spyro serileri Activision Blizzard için önemli

Crash Bandicoot ve Spyro serileri Activision Blizzard için önemli
Activision Blizzard'ın yenilenen serileri hakkında hakkında ilginç raporlar ortaya çıktı. Crash Bandicoot ve Spyro, şirketin Call of Duty, Overwatch ve World of Warcraft gibi beğenilen yapımlarının yanında amiral gemisi oyunlar...

Activision Blizzard'ın yenilenen serileri hakkında hakkında ilginç raporlar ortaya çıktı. Crash Bandicoot ve Spyro, şirketin Call of Duty, Overwatch ve World of Warcraft gibi beğenilen yapımlarının yanında amiral gemisi oyunlar arasında sıralandı.

İşte Business Wire'ın Activision Blizzard raporundan bir alıntı:

"Activision Blizzard Tüketici Ürünleri Grubu (ABCPG) kuruluşundan bu yana; Activision'ın Call of Duty, Crash Bandicoot ve Spyro, Blizzard'ın Overwatch ve World of Warcraft oyunları da dahil olmak üzere, Activision Blizzard'ın amiral gemisi markalarının global büyümesini ve bağlılığını sağlama çabalarındaki kararlılığını sürdürüyor. Ek olarak, Activision Blizzard rekabetçi eğlencenin öncülerinden biri olmasıyla birlikte, ABCPG hayranlar ve sporcular için yeni Overwatch League programı aracılığıyla ticari destek çıtasını yükseltmeye devam ediyor."

Crash Bandicoot ve Spyro serilerinin yaklaşık 10 yıl boyunca uykuda olduğu düşünülürse; geri dönüşleri ve bu açıklama şirket için önemli birer marka haline geldiklerini gösteriyor. Son olarak Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 2017 yılında geldi ve 2018'de Spyro Reignited Trilogy PS4 ve diğer platformlar için geri dönüş yaptı. Muhtemelen Activision Blizzard iki seriye olan ilgiyi ölçmek için yeniden canlandırdı.

Crash Bandicoot satışları şirket için beklentileri karşıladı ve Spyro'nun dönüşü platform oyunu sevenler tarafından ilgiyle karşılandı. Hal böyle olunca iki seri için de yeni oyunlar geleceğini söyleyebiliriz. Crash Team Racing Nitro-Fueled 21 Haziran'da gelecek ve bu tahmini destekliyor.

E3 2019 için geri sayım başladı ve seriler için yeni bir duyuru alabiliriz. Activision, E3'te standı olmayacağını doğruladı, ancak daha önce yeni Call of Duty oyununun etkinlikte tartışılacağı duyurulmuştu.