Cities: Skylines Remastered geliyor: İşte çıkış tarihi!

Cities: Skylines Remastered geliyor: İşte çıkış tarihi!
Sevilen şehir yapma oyunu Cities: Skylines Remastered yenilenen görselleriyle geliyor. Stüdyo, çıkış tarihini duyurdu.

Paradox Interactive, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için Cities: Skylines Remastered sürümünü duyurdu. Şehir kurma oyununun yeni ve geliştirilmiş versiyonu, birçok yeni özellik ve geliştirmeyle birlikte mevcut nesil konsollara 15 Şubat'ta geliyor.

cities-skylines-remastered-geliyor-iste-cikis-tarihi

Cities: Skylines Remastered, konsollara geliyor

Kısa bir teaser, oyunun mevcut nesil sürümüne gelen tüm geliştirmelerin yanı sıra çıkış tarihini de doğruladı. Paradox Interactive, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için yeniden düzenlenmiş sürümün oyunun sahiplerine ücretsiz olacağını belirtti. Paradox, bir hayrana yanıt olarak, "Temel oyuna ya da herhangi bir DLC'ye zaten sahipseniz, bu ürünlerin Remastered sürümü herhangi bir ek ücret ödemeden size sunulacaktır." dedi.

Cities: Skylines'ı yeni alanlar ya da önceki sürümden yükseltme yapanlar pek çok yeni özelliğe sahip oluyor. Yeni sürüme gelen en büyük ekleme, PlayStation 4 ve Xbox One'da bulunan mevcut 9 döşemenin aksine, genişletmek ve üzerine inşa etmek için 25 döşeme kullanma seçeneği oldu. Duyuru fragmanı ayrıca hassas yerleştirme, yeni mesafe göstergesi, güncellenmiş yakalama seçenekleri gibi UX geliştirmeleri olacağını doğruladı.

[embed]

Oyuncular günün saati, yağmur, sis ve çevre rengi gibi şeyleri ayarlamalarına olanak tanıyan yeni bir çevresel kontrol paneline sahip oluyor. Buna ek olarak, yeni bir hızlı seçim aracı, harita düzenleyici ve daha büyük bir alana inşaat yapanlar için grafik performans artışı geliyor.

Cities: Skylines ilk olarak 2015 yılında PC için özel olarak piyasaya sürüldü. Birkaç yıl sonra 2017'de PlayStation 4 ve Xbox One'a taşındı. Konsol sürümünün ardından ertesi yıl Nintendo Switch için bir sürüm yayınlandı. Üç konsolun da oyunun PC versiyonuna göre çeşitli kısıtlamaları vardı.

cities-skylines-remastered-geliyor-iste-cikis-tarihi

Cities: Skylines Remastered, 15 Şubat Çarşamba günü PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülüyor. Yükseltme halihazırda PlayStation 4 ya da Xbox One'da oyuna sahip olanlar için ücretsiz oluyor.

Sizler Cities: Skylines hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!