Cities: Skylines 2 başarımları felaketlere işaret ediyor

Cities: Skylines 2 başarımları felaketlere işaret ediyor
Cities: Skylines 2, dün bir CG fragmanıyla oyuncuların karşısına çıktı. Fragman, oyunun bir devrim niteliğinde olduğunu gözler önüne serdi. Buna ek olarak, oldukça yetersiz ayrıntılar içeriyordu. Bu noktada, önceki oyundan...
Cities: Skylines 2

, dün bir CG fragmanıyla oyuncuların karşısına çıktı. Fragman, oyunun bir devrim niteliğinde olduğunu gözler önüne serdi. Buna ek olarak, oldukça yetersiz ayrıntılar içeriyordu. Bu noktada, önceki oyundan net olarak ne konularda farklı olduğu yönünde bilgi gelmedi. Yine de, oyunun başarımlarının bir listesi oyuncuları heyecanlandırmaya yetti. Başarım listesi içerisinde felaketler, hava durumu, büyütülmüş harita boyutları ve daha fazlasını içeriyor.

cities-skylines-2-basarimlari-felaketlere-isaret-ediyor

Cities: Skylines 2 başarım listesine göre daha büyük şehirler mümkün

Cities: Skylines oyunu bünyesinde barındırdığı detaylı şehir kurma simülasyonuyla oyuncuların gönlünü kazanmayı başarmıştı. Bu nedenle oyuncular, devam oyunuyla alakalı en ufak ayrıntıyı bile merak ediyor. Bu noktada daha belirgin mahalleler, karma bölgelere ayırma ve arabaların etrafında yapılanmamış şehirler gibi detaylar yeni oyundan beklentiler dahilinde yer alıyor. İlk oyun, yoğun bir şekilde mod içeriyordu. Bu da, oyuncuların istedikleri şeyleri kolaylıkla bulmalarını sağlıyordu. Bina modlarının yanı sıra oynanışa direkt etki eden içerikler de yer alıyordu. Bu noktada, yeni oyun başlangıçta daha az içeriği bünyesinde barındıracaktır. İlerleyen süreçlerde ise modlama desteğinin açılmasıyla zenginleşmeye devam edecektir.

cities-skylines-2-basarimlari-felaketlere-isaret-ediyor

Cities: Skylines, Paradox Interactive tarafından piyasaya çıkan bir şehir kurma oyunudur. Oyunda 70.000 bütçeyle başlıyorsunuz ve bu parayla şehrinizin ihtiyaç duyduğu binaları yerleştirmeye başlıyorsunuz. Bu binalar sizin belediyenize vergi ödeyerek para kazandırmaya başlıyor. Böylece yeni kamu ve hizmet binalarını şehrinize ekleyebiliyorsunuz. Buna ek olarak, her bir nüfus artışına bağlı kilometre taşında yeni binalar sizlerle bir araya geliyor. Şu ana kadar ilk oyuna gelmiş olan 15 adet DLC paketi yer alıyor. Son olarak oyunun kendisinde 10'un üzerinde harita vardır.

cities-skylines-2-basarimlari-felaketlere-isaret-ediyor

Paradox Interactive, sadece Cities: Skylines 2 adlı oyunlarını duyurmakla kalmadı. Buna ek olarak, The Sims rakibi bir oyun üzerinde de çalışıyor. Proje içerisinde Shadowrun ve BattleTech geliştiricisi olan Rod Humble yer alıyor. Bu kişi aynı zamanda eskiden Sims geliştiricisi olarak görev alıyordu. Life By You ismine sahip bu yeni oyun 20 Mart itibariyle oyuncuların karşısına çıkıyor.

Sizler Cities: Skylines 2'den neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!