CD Projekt RED, The Witcher 3 için cinsel bir sorunu çözüyor

CD Projekt RED, The Witcher 3 için cinsel bir sorunu çözüyor
CD Projekt RED, The Witcher 3 yeni nesil güncellemesi ile gelen cinsel bir sorunu çözüyor.

CD Projekt RED, The Witcher 3 yeni nesil güncellemesi için bir özelliği kaldırma kararı aldı. Şirket, oyunda yer alan gerçekçi labia ve kasık kıllarının eklenmesinin kasıtsız olduğunu belirtti. Geliştirici, dokuları kaldırmak için güncelleme üzerinde çalışıyor.

cd-projekt-red-the-witcher-3-icin-cinsel-bir-ozelligi-kaldiriyor

CD Projekt RED, The Witcher 3 için gerçekçi kasık kıllarını kaldırıyor

İlk rapor ve CD Projekt RED'in açıklaması Kotaku'dan geldi. Oyunun romantik sahnelerinin çoğu, tam önden kadın çıplaklığını içermiyor. Bruxa düşmanları ve Kambur Batağı Kocakarıları oyunun orijinal versiyonunda bile tamamen çıplak görünüyor. Orijinal versiyon bir efekt yardımıyla cinsel organı gizliyor. Mevcut versiyon ise daha gerçekçi bir çıplaklık sunuyor. Bu eklemenin neden yapıldığı belirsizdi. CD Projekt RED konu hakkında açıklama yaptı. Bu sırada "Bunu araştırıyoruz. Önümüzdeki günlerde daha fazla bilgiye sahip olacağız." yanıtını verdi.

cd-projekt-red-the-witcher-3-icin-cinsel-bir-ozelligi-kaldiriyor

 Yeni nesil sürüm, topluluk modları içeriyor

Kotaku, orijinal konuyu bildirdikten ve açıklama aldıktan sonra bir e-posta aldı. E-posta'da, "The Witcher 3: Wild Hunt'ın yeni nesil sürümü, CD Projekt RED tarafından oluşturulmamış, topluluk kaynaklı çeşitli modlar içeriyor. Her şeyi bir araya getirmek karmaşık bir süreçti. Söz konusu dokular, yayın sürümünde var olan istenmeyen bir sonuç oldu. Bu, ele almaya çalıştığımız bir konudur." dendi.

cd-projekt-red-the-witcher-3-icin-cinsel-bir-ozelligi-kaldiriyor

Haber yayınlandıktan sonra CD Projekt RED, Kotaku'ya bu konu hakkında tekrar ulaştı. Bu noktada stüdyo, kasıtsız eklemeyi kaldırmak için güncelleme yayınlamayı planladığını doğruladı. Buna ek olarak, Cyberpunk 2077 için de benzer sorunlar vardı. Bu sorunlar oyunun hatalı lansmanının bir etkisiydi.

Sizler oyunun ilgili sorunu hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!