CD Projekt RED online mağazasını açtı

CD Projekt RED online mağazasını açtı
The Witcher serisinin arkasındaki stüdyo CD Projekt RED son ayları online mağazasının tanıtımını yaparak geçirdi. Hayranların görüşünü toplamak için yapılan bir anket mağazada satılacak ürünlerin neler olabileceğine dair...

The Witcher serisinin arkasındaki stüdyo CD Projekt RED son ayları online mağazasının tanıtımını yaparak geçirdi. Hayranların görüşünü toplamak için yapılan bir anket mağazada satılacak ürünlerin neler olabileceğine dair ilk ipucu olmuştu.

Birkaç hafta önce yapılan kısa bir Twitter paylaşımında mağazanın yaklaşan açılışı tanıtıldı ve CD Projekt RED online satışlarına başladı. Şimdilik ürünler sadece Avrupa ülkelerine gönderiliyor, ancak stüdyo yakında daha fazla bölgeye gönderim yapacaklarını vadediyor. Türkiye de şimdilik söz konusu ülkelere dahil değil. Mağaza ve ürünler hakkında fikir sahibi olmak için buradan göz atabilirsiniz.

Mağazanın açılışı CD Projekt RED'in resmi Twitter sayfasından duyuruldu. Açılışı duyuran kısa bir yazıya sevimli bir video eşlik ediyor:

Daha önce de belirtildiği gibi CD Projekt RED'in mağazasında The Witcher, Gwent ve Cyberpunk 2077 gibi önemli oyunlara ait birçok ürün yer alıyor. Satılan çeşitler arasında gömlek, kapüşonlu sweatshirt, çorap, kupa, telefon kılıfı, figür, defter, poster ve daha birçok şey var.

CD Projekt RED The Witcher Geralt Ronin figürü

Özellikle kayda değer ürünler arasında ön siparişe açılan 12 inçlik Geralt Ronin figürü var. Beyaz Kurt'u "Rōnin canavar avcısı" olarak nitelendiren Ortaçağ Japonya'sından ilham alıyor. Ürün açıklamasına göre; Geralt Rōnin Figürü ödüllü minyatür ressam Jarosław "Camelson" Drabek tarafından prototiplenen renk şemasına dayalı olarak elle boyanmış. Geralt Rōnin figürünün gönderimine 2019 yılının ilerleyen zamanlarında başlanması bekleniyor ve ürün alıcılara 219.00 €'ya mal olacak.

CD Projekt RED E3 2019 etkinliğine katılacağını açıkladı ve stüdyo merakla beklenen Cyberpunk 2077 ile ilgili haberler getirecek.