CD Projekt RED 2021'e kadar 2 yeni oyun çıkarmayı planlıyor

CD Projekt RED 2021'e kadar 2 yeni oyun çıkarmayı planlıyor
CD Projekt RED, Mart 2017 gelir raporunda stüdyonun 2021 yılına kadar iki AAA oyun yayınlama planları olduğu haberini paylaşmıştı. O zamanlar bu iki projeden biri Cyberpunk 2077, diğeri ise henüz duyurulmamış bir oyun olarak öngörülüyordu....

CD Projekt RED, Mart 2017 gelir raporunda stüdyonun 2021 yılına kadar iki AAA oyun yayınlama planları olduğu haberini paylaşmıştı. O zamanlar bu iki projeden biri Cyberpunk 2077, diğeri ise henüz duyurulmamış bir oyun olarak öngörülüyordu. Tahminler değişmedi ve bununla birlikte Cyberpunk 2077'nin çıkış tarihinin hala açıklanmaması endişeleri artırıyordu. Öyle görünüyor ki; CD Projekt RED takipçilerin endişelerini gidermeyi hedefliyor. Her iki oyunun da 2021'e kadar yayınlanması planlanıyor.

Stüdyo resmi forumundaki son yazısında haberi tekrar doğruladı. İşte ResetEra kullanıcısı Antiax tarafından Lehçe'den İngilizceye çevrilen açıklama:

"CD PROJEKT Capital Group'un 2016-2021 dönemindeki stratejisine bağlı olarak 2021 yılına kadar ikinci AAA oyununu yayınlama planları değişmedi. Şu anda Cyberpunk'ın yapımına ve tanıtımına odaklanıyoruz, bu nedenle başka projeler hakkında yorum yapmak istemiyoruz."

Diğer projenin tam olarak ne olabileceğini kestirmek zor. Tabii ki takipçiler The Witcher serisine dördüncü oyunun gelmesi için çok istekli. Ayrıca birçok oyuncu serinin 4. oyunu gelirse, ana kahramanın Ciri olması konusunda istekli.

Ancak bunlar söylentinin de ötesinde şimdilik bir umut olarak kalıyor. CD Projekt RED'in açıklanmayan oyununun The Witcher olacağına dair hiçbir ipucu yok. Belki de stüdyo Cyberpunk 2077'nin yanı sıra, ilk göz ağrısı üzerinde sıkı çalışıyor da olabilir. Elbette CD Projekt RED konuşana kadar bu ihtimaller sadece dedikodu olarak dolaşacak.

En azından yukarıdaki açıklama Cyberpunk 2077'nin çok da uzakta olmadığını doğruluyor. Umuyoruz ki; yakında çıkış tarihi hakkında daha somut detaylar ortaya çıkar. CD Projekt RED'e göre oyun E3 2019'da tekrar sahneye çıkacak.