Capcom online mağazasını yeniden açtı

Capcom online mağazasını yeniden açtı
Capcom Devil May Cry, Monster Hunter: World ve Resident Evil gibi serilerine özel bazı koleksiyonların satın alınabildiği çevrimiçi mağazasını yeniden açmaya karar verdi. Capcom bazı unvanlarını satmayı durdurmasına rağmen...

Capcom Devil May Cry, Monster Hunter: World ve Resident Evil gibi serilerine özel bazı koleksiyonların satın alınabildiği çevrimiçi mağazasını yeniden açmaya karar verdi. Capcom bazı unvanlarını satmayı durdurmasına rağmen şu an ön siparişle alınabilecek bazı yüksek profilli ürünler de var.

Capcom online mağazasını ilk olarak 2008'de başlattı, ancak satışlar yeterince canlı olmadığı için sonunda kapandı. Mağazada Resident Evil 7, Mega Man 11 ve Monster Hunter: World dahil olmak üzere Capcom'un en popüler oyunlarına özel ürünlerden bazıları satın alınabiliyor. Ayrıca Devil May Cry 5 gibi yaklaşmakta olan oyunlar da ön sipariş verilebiliyor.

Avrupa mağazasındaki ürünler için satışlar başladı ama çeşit çok olmasa da daha fazlası yolda. Capcom Store'da şu anda sevimli peluşlardan figürlere, tişörtlerden anahtarlıklara, kutu oyunlarından posterlere kadar ilgi çekici bir ürün yelpazesi var. Şu anda oyun seçeneği az eksik olsa da, ilerde büyük olasılıkla daha fazla seçenek ortaya çıkacak.

Capcom Store'da kaydolabileceğiniz bir üyelik sistemi var. Üyeler satın aldıkları ürünlerle puan kazanabiliyor ve bu puanlar özel ürünler almak için kullanılabiliyor. Çeşitli figürlerden, harika sanat kitaplarına kadar Capcom hayranlarını tatmin edecek kalitede ürünler var.

Capcom 2019'da büyük hamlelere hazırlanıyor. Resident Evil 2'nin başarılı dönüşü güçlü satışlar ve olumlu eleştiriler getirdi. Monster Hunter: World aynı şekilde rekor satışlara ulaştı. Ayrıca merakla beklenen Devil May Cry 5 Mart ayında piyasaya sürülecek. Şirketin başarısı önünü açtı ve gelecekte atılacak doğru adımlar ve güzel projelerle yükselmeye devam edecektir.