Capcom 'Shinsekai: Into the Depths' markasını kaydetti

Capcom 'Shinsekai: Into the Depths' markasını kaydetti
Capcom, "Yeni Dünya: Derinliklere Doğru" anlamına gelen "Shinsekai: Into the Depths" adlı bir ticari marka kaydetti. Marka uygulaması Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi (EUIPO) web sitesinde yayınlandı ve şirketin bu ismi Batı'da...

Capcom, "Yeni Dünya: Derinliklere Doğru" anlamına gelen "Shinsekai: Into the Depths" adlı bir ticari marka kaydetti. Marka uygulaması Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi (EUIPO) web sitesinde yayınlandı ve şirketin bu ismi Batı'da da "Shinsekai" olarak kullanacağını ortaya koyuyor.

Bununla birlikte Capcom'un yeni markasının markanın ne anlama geldiğini merak ediliyor. Kimileri "Derinlikler"in uzun zamandır uykuda olan Deep Down ile bağlantılı olabileceğine inanıyor kimileri de "Yeni Dünya"nın Monster Hunter ile bir ilgisi olabileceğine inanıyor. Kısa bir hatırlatma yapalım; Monster Hunter: World'ün yaklaşan genişlemesi Iceborne da Yeni Dünya'da (The New World) geçiyor.

Geçtiğimiz ayın sonlarında Capcom mevcut oyunlarıyla büyük başarı yakalamasına yeni markalar yaratma hedefinden vazgeçmediğini açıklamıştı. Monster Hunter World: Iceborne, Capcom'un 2020'de sona erecek mali yıldaki son büyük genişlemesi olacak ve oyuncular şirketin gelecekteki planlarını şimdiden merak ediyor.

Capcom Tüketici Oyunları Geliştirme Bölümü 2 Başkanı Ryozo Tsujimoto Video Games Chronicles'a verdiği röportajda: "Yeni karakterler ve seriler oluşturma fikrinden asla vazgeçmedik. Şu an var olan serilerimize yeni ve taze yaklaşımlar getirme konusunda iyi iş çıkarıyoruz. Bu bizim için çok iyi sonuç veriyor, ancak gelecekte orijinal oyunlar yaratmaktan asla vazgeçmeyeceğiz." diyerek şirketin yeni arayışlar içinde olduğunu belirtmişti.

Shinsekai: Into the Depths markasının ne olduğunu hakkında daha fazla bilgiye sahip olduğumuzda sizleri haberdar edeceğiz. Capcom'un yeni oyunu için sizin tahminleriniz neler? Yorumlarınızı aşağıda bizlerle paylaşabilirsiniz.