Call of Duty: WWII dosya boyutu açığa çıktı

Call of Duty: WWII dosya boyutu açığa çıktı
Oyuncular yaklaşmakta olan Call of Duty serisinin yeni oyununu önyükleme ile Xbox konsollarına yükleyebiliyor. Reddit'te bir kullanıcı ise, Call of Duty: WWII dosya boyutunu paylaştı.Paylaşıma göre, İkinci Dünya Savaşı temalı...

Oyuncular yaklaşmakta olan Call of Duty serisinin yeni oyununu önyükleme ile Xbox konsollarına yükleyebiliyor. Reddit'te bir kullanıcı ise, Call of Duty: WWII dosya boyutunu paylaştı.

Paylaşıma göre, İkinci Dünya Savaşı temalı oyunu tam sürüm indirmek 45 GB'ın biraz üstünde. PlayStation 4 oyuncuları da, önyüklenmek üzere hazır olduğunda benzer bir boyut beklemeli.

45 GB'lık indirme boyutu, özellikle günümüzde daha yüksek dosya boyutuna ve saat hızına sahip diğer oyunlarla karşılaştırıldığında, o kadar da büyük bir oyun değil.

Oyun hikayesi hakkında ufak bir bilgi:

Call of Duty: WWII, tarihteki en büyük amfibi saldırılardan biri olan D-Day'da ilk kez muharebeye katılan ve ABD Birinci Piyade Bölümü'nde çalışan genç Ronald "Red" Daniels'ın hikayesini anlatıyor.

Normandiya sahillerini geçtikten sonra, Red ve ekibi Avrupa'ya doğru ilerleyecek. Düşmanla Hürtgen Ormanı ve Bulge Savaşı gibi ikonik savaş alanlarında çarpışacak ve sonunda Almanya'ya yol alacak.

Call of Duty: WWII, 3 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacak.