Call of Duty: WWII için ücretsiz Dinamik Tema ve Avatar fırsatı!

Call of Duty: WWII için ücretsiz Dinamik Tema ve Avatar fırsatı!
Call of Duty hayranları, yaklaşmakta olan Call of Duty: WWII için oldukça görevleri tamamlayarak dinamik tema ve avatar sahibi olabilirler.PlayStation Live sitesine giderek, PlayStation Network hesabınıza giriş yapabilir, "Hikaye Fragmanını"...

Call of Duty hayranları, yaklaşmakta olan Call of Duty: WWII için oldukça görevleri tamamlayarak dinamik tema ve avatar sahibi olabilirler.

PlayStation Live sitesine giderek, PlayStation Network hesabınıza giriş yapabilir, "Hikaye Fragmanını" izleyerek Call of Duty: WWII Dinamik Tema kilidini ücretsiz olarak açabilirsiniz.

Teğmen Turner Avatarı için oyuncuların yapması gereken ise; "Call of Duty: WWII – Meet the Squad: Turner" fragmanını izlemek. Her iki fragman da yaklaşık 2 dakika 40 saniye uzunluğunda, ve bu güzel dijital hediyeler için hızlıca izlemeye değer.

Call of Duty World League Season duyurulmuştu

2018 Call of Duty World League Season iki gün önce açıklanmıştı. CWL'nin yeni sezonu; 3 Kasım 2017'de, Raven Software'in ek desteği ile Sledgehammer Games tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanacak olan oyunun çıkışıyla çevrimiçi olacak. Açılış gününde, MLB GameBattles'daki bölgeler -Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya-Pasifik bölgelerindeki takımlar için- online olarak CWL Pro Points kazanmak resmi hedefi olacak.