Call of Duty: WWII Carentan tanıtımı yayınlandı

Call of Duty: WWII Carentan tanıtımı yayınlandı
Call of Duty: WWII'nin yayınlanmasına birkaç gün kalmışken, oyun hakkında daha fazlası, Sony'nin Paris Oyun Haftası basın toplantısında ortaya çıktı. Oyun için yeni "Call of Duty: WWII Carentan" başlıklı bir fragman...

Call of Duty: WWII'nin yayınlanmasına birkaç gün kalmışken, oyun hakkında daha fazlası, Sony'nin Paris Oyun Haftası basın toplantısında ortaya çıktı. Oyun için yeni "Call of Duty: WWII Carentan" başlıklı bir fragman yayınlandı.

Fragmanda bonus harita Carentan'ın tüm klasik ihtişamı gösterildi. Daha önce de belirtildiği gibi harita, oyunun Deluxe Edition sürümünü satın alan ve sezon geçişine sahip tüm oyunculara açık olacak.

Tanıtımın sonunda, oyun için verilecek The Resistance (Direniş) başlıklı ilk DLC'nin, Fransa, Polonya, Almanya ve Çekoslovakya'dan haritalar sunacağı ortaya çıktı. DLC resmi olarak 30 Ocak 2018'de, PlayStation 4'e ve yaklaşık 30 gün sonra diğer platformlar için çıkış yapacak.

İşte Paris Oyun Haftasında yayınlanan yeni fragman:

Call of Duty: WWII, 3 Kasım 2017'de raflardaki yerini alacak ve PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için dijital olarak da satışa sunulacak.

[yaziici id="2224"]