Call of Duty geliştiricisi Infinity Ward'a bomba tehdidi!

Call of Duty geliştiricisi Infinity Ward'a bomba tehdidi!
Call of Duty geliştiricisi Infinity Ward, e-posta yoluyla bomba tehdidi alması nedeniyle Los Angeles merkezli ofisten tahliye edildi. İsmi açıklanmayan bir kaynak, polisin bu sabah stüdyoya geldiğini ve herkesin ofisi boşaltmasını...

Call of Duty geliştiricisi Infinity Ward, e-posta yoluyla bomba tehdidi alması nedeniyle Los Angeles merkezli ofisten tahliye edildi. İsmi açıklanmayan bir kaynak, polisin bu sabah stüdyoya geldiğini ve herkesin ofisi boşaltmasını istediğini söyledi. Tahliye sırasında herhangi bir sorun veya karmaşa görülmedi.

Infinity Ward'a yapılan tehdit, Amerika'nın çeşitli bölgelerinde ortaya çıkan bomba tehdidinin bir parçası gibi görünüyor. E-postayla gönderilen tehditlerin her biri 20.000 dolar tutarında Bitcoin ödemesi talep ediyor.

Hedefler Infinity Ward'ın yanı sıra okulları ve devlet daireleri gibi kurumları içeriyor. Bazı özel konut sakinleri de e-posta aldıklarını bildirdi. Colorado, Delaware, Florida, Ohio ve California'dan gelen raporlar da dahil olmak üzere, ülke çapında tehditler görüldü. 

NYPD, Twitter'da yaptığı paylaşımda aramaların yapıldığını, ancak hiçbir cihaz bulunmadığını belirtti. NYPD'nin Terörle Mücadele Bürosu şu anda tehditleri izliyor, ancak gerçek olduklarına inanmıyor:

"Şu anda şehir genelinde çeşitli yerlere elektronik olarak gönderilen çok sayıda bomba tehdidini takip ediyoruz. Bu tehditler ayrıca ülke çapında başka bölgelerde de raporlanıyor ve şu anda inandırıcı olarak kabul edilmiyor."

Infinity Ward, Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare serilerinden ve 2019'da gelecek Call of Duty oyunundan sorumlu.