Call of Duty 2023 çıkış tarihi ortaya atıldı

Call of Duty 2023 çıkış tarihi ortaya atıldı
Yeni Call of Duty 2023 oyunu hakkında iddialar gelmeye devam ediyor.

Sledgehammer Games'in bir sonraki Call of Duty projesi kısa süre önce ortaya çıktı. Activision ve Kotaku'dan Jason Schreier, ana oyunun çıkacağı ve premium DLC mi olacağı hakkında çelişkili raporlar verdi. Bununla birlikte Insider Gaming, Call of Duty 2023 için tam bir oyun olarak geleceğini belirtti. Projeyle ilgili önemli tarihler hakkında açıklama yaptı.

call-of-duty-2023-cikis-tarihi-ortaya-atildi

Call of Duty 2023 için DLC olacağı söyleniyor

Schreier'in önceki raporuna göre, Sledgehammer Games'in bir sonraki Call of Duty projesi, Modern Warfare 2 için büyük bir ücretli genişleme paketi olarak planlanmıştı. Bu arada, Call of Duty Black Ops'un arkasındaki geliştirici Treyarch'ın 2024'teki bir sonraki büyük projesine hazırlandığı söyleniyor. Ancak Insider Gaming, Sledgehammer Games'in projesinin tamamen bağımsız sürüme geçmesiyle yönün değişeceğini öngörüyor. Modern Warfare serisiyle güçlü bağları olduğu söylense de, şu anda projenin adı veya çıkış tarihi hakkında daha fazla ayrıntı yer almadı.

call-of-duty-2023-cikis-tarihi-ortaya-atildi

Schreier'in bazı raporları Insider Gaming ile çelişiyor

Schreier'in birtakım ortaya sunduğu raporlar, Insider Gaming ile çelişki gösteriyor. Bazıları ise, Sledgehammer Games'in bir sonraki Call of Duty projesinde geliştirici olduğunu doğruladı. Bununla birlikte, oyunun bir stüdyonun çalışması yerine, Activision'ın tüm Call of Duty stüdyoları arasındaki büyük ölçekli bir işbirliği olduğu belirtiliyor. Insider Gaming, yeni oyunun erken erişim süreci geçireceğini söyledi.

call-of-duty-2023-cikis-tarihi-ortaya-atildi

Call of Duty 2023 adlı oyunun PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC gibi mevcut nesil platformların yanı sıra PlayStation 4 ve Xbox One gibi önceki nesle de geleceği belirtiliyor. Insider Gaming, ilk beta hafta sonunun 6-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşeceğini açıkladı. Bu süreç boyunca yalnızca PlayStation platformlarında yer alacağı bilgisi geldi. 12-16 Ekim tarihleri arasında ikinci beta sürümünün tüm platformlar tarafından destekleneceği söylendi. Çıkış tarihi olarak, PlayStation konsolları için erken erişimin 2 Kasımda başlayacağı iddia ediliyor. Ardından 10 Kasım'da tam bir çoklu platform sürümünün yayınlanacağı söyleniyor.

Sizler Call of Duty serisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından belirtmeyi unutmayın!