Call of Duty 2020, Treyarch ve Raven Software tarafından geliştiriliyor

Call of Duty 2020, Treyarch ve Raven Software tarafından geliştiriliyor
Activision'dan bu yıl piyasaya sürülecek Call of Duty 2020 hakkında şimdiye kadar resmi bir duyuru gelmemişti. Ancak daha önceki sızıntılarda Call of Duty: Black Ops Cold War ismiyle geleceği ortaya çıkan yeni oyunun geliştiricilerinden...

Activision'dan bu yıl piyasaya sürülecek Call of Duty 2020 hakkında şimdiye kadar resmi bir duyuru gelmemişti. Ancak daha önceki sızıntılarda Call of Duty: Black Ops Cold War ismiyle geleceği ortaya çıkan yeni oyunun geliştiricilerinden sonunda ilk resmi açıklama geldi.

Activision'ın üç aylık gelir toplantısı sırasında, bu yılın Call of Duty oyununun Black Ops geliştiricisi Treyarch ve Raven Software'in ortak projesi olacağı açıklandı. Raven Software genellikle seride destekleyici bir geliştirici olsa da, Call of Duty 2020'de daha büyük bir rol oynayacak gibi görünüyor.

Call of Duty: Black Ops Cold War ne zaman duyurulacak?

Call of Duty: Black Ops Cold War, Call of Duty 2020

Call of Duty 2020'nin ne şekilde duyurulacağı merak konusu. Gelen yeni raporlar, oyunun Modern Warfare 5. Sezon yol haritasında açıklanan sezon ortası etkinliğinde bir teaser ile duyurulabileceğini öngörüyor. Diğer yandan Call of Duty: Black Ops Cold War adıyla geleceği konuşulan oyun, yarın gerçekleşecek State of Play canlı yayınında duyurulabilir.

Sony ve Activision'ın son birkaç yıldır sık sık Call of Duty ile ilgili ortaklıklar kurduğu göz önüne alındığında, yeni oyunun State of Play sırasında açıklanması sürpriz olmaz. Ayrıca Sony, yaklaşan etkinliğin PS5 ile ilgili duyurulardan ziyade yaklaşan PS4 ve PSVR oyunlarına daha fazla odaklanacağını açıklamıştı. Call of Duty 2020 de onlardan biri olabilir mi? Bekleyip göreceğiz.

Black Ops Cold War adından da anlaşılacağı üzere soğuk savaş döneminde geçeceği iddia edilen Call of Duty 2020'nin hikayesi, çıkış tarihi ve platformları henüz duyurulmadı. Serinin merakla beklenen yeni oyunu hakkındaki tüm bilgileri sizlere ulaştıracağız.