Bungie, Destiny 2 oyuncularından yine özür diledi

Bungie, Destiny 2 oyuncularından yine özür diledi
Bu hafta Bungie ve Destiny 2 için yine dram dolu geçti. Bu haftaki karmaşık sorun, oyuna geri dönen Faction Rally etkinliği ve bir kez daha farkedilen ödül eksikliği ile ilgili.Oyuncuların eleştirisi, oyuncuları çok sık karşılaşma...

Bu hafta Bungie ve Destiny 2 için yine dram dolu geçti. Bu haftaki karmaşık sorun, oyuna geri dönen Faction Rally etkinliği ve bir kez daha farkedilen ödül eksikliği ile ilgili.

Oyuncuların eleştirisi, oyuncuları çok sık karşılaşma (normal sıklıkta oynansa bile) yaptığında ödül alamamalarına, açıklanamayan bekleme süresi sistemine odaklandı.

Keşfedilen bu sorun, geçmişte bulunan bir başka gizli bekleme süresi sisteminden muzdarip olan Destiny fanları arasında öfke yarattı. Geliştiriciyi, geçtiğimiz hafta topluluğu sakinleştirmek, düzeltmek için yeni ve şeffaf bir sayfa açacağına söz vermesi kurtaramadı.

Bungie sorunu kabul etti ve özür diledi...

Yeni bir blog yazısında, Bungie gizli bekleme süresini doğruladı ve "rahatsız edici" olduğunu itiraf etti. Ayrıca etkinliğin ödül havuzundaki belirli eşyaların nasıl bulunacağını açıklamadığı için özür diledi. Daha önce herkese açık bir donanım setinin alınabileceği açıklanmıştı, ancak daha sonra bu setin önümüzdeki aylar boyunca yavaş yavaş geleceği öğrenildi.

Yani Destiny 2 bir kez daha hayranlarını hayal kırıklığına uğratan bir hafta geçirdi...