Bungie, Çinli teknoloji devi NetEase ile ortaklık kurdu!

Bungie, Çinli teknoloji devi NetEase ile ortaklık kurdu!
Bungie gelecekteki projeleri için Çinli teknoloji devi NetEase ile ortaklık kurdu. Yakın zamanda yayınlananblog yazısında belirtildiği üzere bu ortaklık, şirketin "yeni yönler keşfetme" ve "yeni dünyalar inşa etme" hedefiyle...

Bungie gelecekteki projeleri için Çinli teknoloji devi NetEase ile ortaklık kurdu. Yakın zamanda yayınlanan

blog yazısında

 belirtildiği üzere bu ortaklık, şirketin "yeni yönler keşfetme" ve "yeni dünyalar inşa etme" hedefiyle bir eğlence şirketi haline gelmesine yardımcı olacak.

Ancak, stüdyo bu projelerin neler olabileceğini ve Destiny serisinin ötesinde yeni bir oyunun geliştirilip geliştirilmediği konusunda herhangi bir ayrıntı paylaşmadı.

"Bugün, yeni yönleri keşfetmemize yardımcı olması için NetEase ile yeni bir ortaklık kurduğumuzu duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Sektör uzmanlıkları sayesinde, yeni dünyalar inşa etmemizi ve yeni eski tüm oyuncuları bize katılmaları için bizi güçlendirecekler. Bungie'deki yeni hedefleri hayata geçirmemiz için ayrı ekipleri desteklememize yardımcı olacaklar."

NetEase, Çin pazarında Overwatch ve World of Warcraft'ı yönetiyor. Ayrıca, Fantasy Westward Journey II ve New Westward Journey Online II gibi Çin'in en büyük PC tabanlı çevrimiçi oyunlarını da üretti. Azınlık hissesi için Bungie'ye 100 milyon dolar yatırdığını bildiren Çinli internet teknoloji devi NetEase bu yolda yayıncıya yeni yönler çizecek.

Bungie önümüzdeki birkaç sene boyunca Activision ile çalışmaya devam edeceğinden, bu ortaklığın Destiny üzerinde bir etkisi olmayacağını da belirtti.