Bully 2'nin oynanabilir seviyede iptal edildiği öne sürüldü

Bully 2'nin oynanabilir seviyede iptal edildiği öne sürüldü
Bully 2'nin 18 ay boyunca geliştirilmesinin ardından oynanabilir durumdayken iptal edildiği öne sürüldü. Ortaya atılan yeni iddia Bully topluluğunun güvenilir bir üyesi olan YouTuber SWEGTA'nın daha önceki sızıntılarını destekliyor.Bully...

Bully 2'nin 18 ay boyunca geliştirilmesinin ardından oynanabilir durumdayken iptal edildiği öne sürüldü. Ortaya atılan yeni iddia Bully topluluğunun güvenilir bir üyesi olan YouTuber SWEGTA'nın daha önceki sızıntılarını destekliyor.

Bully 2 son dönemde sıklıkla söylentilere konu oluyor ve oyunun geliştirme aşamasında olduğu iddia ediliyor. Ayrıca GTA 5 güncellemesinde oyunun geri dönüşüne işaret ettiği düşünülen referanslar yapılmıştı. Ayrıca eski bir Rockstar geliştiricisi Bully 2'nin son nesil için geliştirilen sürümünün iptal edildiğini açıklamıştı. Ortaya çıkan haberlerin ardından şirketin şimdiki nesil platformlar veya nesiller arası devam oyunu planladığı düşünülüyordu.

Video Games Chronicle'ın kaynağına göre; Rockstar kurucu ortağı Dan Houser ve şirketin en güvenilir geliştiricilerinden bazıları 2008'de Bully 2'nin ilk senaryosunu yazdı. Bir diğer kaynak da geliştirme ekibinin hikayenin gidişatına karar vermek için fırsat bulamadığını ekledi. Oyunun oynanabilir kısmı "açık dünya oynanışa sahip çok küçük bir dilim" olarak tanımlandı. Ayrıca Bully 2'nin GTA IV, Max Payne 3 ve Red Dead Redemption için kullanılan RAGE motoruyla yapıldığı bildirildi.

Kaynak duyurulmamış bir oyun olarak bahsettiği Bully 2 hakkında: "Vardı, oynanabilirdi, gerçekleşmemesi utançtı..." dedi. VGC ayrıca Rockstar'a ulaştığını iddia etti ancak stüdyonun yorum yapmaktan kaçındığını öne sürdü.

Merakla beklenen devam oyunu için gelecek tüm söylenti ve sızıntıları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Takipte kalın!