Bu yıl yeni Nintendo Switch modelleri bekleniyor

Bu yıl yeni Nintendo Switch modelleri bekleniyor
Bir sızıntı geçmişte Pokemon Scarlet ve Violet DLC adlarını doğru şekilde paylaşmıştı. Şimdi ise Nintendo'nun yeni nesil donanımına yönelik söylenti geldi. Sızıntı, dış kaynak ekibinin 2023 kışında piyasaya çıkması...

Bir sızıntı geçmişte Pokemon Scarlet ve Violet DLC adlarını doğru şekilde paylaşmıştı. Şimdi ise Nintendo'nun yeni nesil donanımına yönelik söylenti geldi. Sızıntı, dış kaynak ekibinin 2023 kışında piyasaya çıkması planlanan yeni

Nintendo Switch

modelleri için grafik yaması üzerinde çalıştığını belirtti.

bu-yil-yeni-nintendo-switch-modelleri-bekleniyor

Sızıntıya göre bu yıl yeni Nintendo Switch cihazları geliyor

Pokemon Presents etkinliğinde, popüler franchise için birtakım yeni duyuru geldi. Spot ışığı Pokemon Scarlet ve Violet DLC üzerine çevriliydi. Genişlemenin ilk yarısı 2023 sonbaharında, ikincisi ise 2023 kışında başlıyor. Bir sonraki Nintendo donanımıyla ilgili sızıntı, Pokemon serisinde 4chan'dan sızıntıyı yayınlayan sözde bir programcıdan geldi. 4chan bugüne kadar genellikle sahte bilgiler yayıyordu. Yine de, bu seferki söylenti Centroleaks tarafından onay aldı.

[embed]

Gönderi iddia edilen donanım hakkında belge sunuyor

4chan gönderisi, gizemli donanım hakkında bilgi içeren bir belge sunuyor. İlgili belge, Nintendo hayranlarının dikkatini çekti. İddiaların tek bir oyuna bağlı olduğu göz önüne alındığında, sızıntının doğru olma ihtimali var. Bunun dışında, Pokemon oyunları için dış kaynaklı iş yapan bir sızıntı oldukça spesifik duruyor. Nintendo hayranlarının, şirketten resmi bir onay gelene kadar bu bilgiyi yalnızca göz önünde bulundurması yeterlidir. Programcı, etkinlikten birkaç gün önce dünkü Pokemon haberlerini doğru bir şekilde tahmin etmişti. Buna rağmen, Nintendo'nun bu yıl bir sonraki konsolunu öne sürecek hiçbir kanıt yer almıyor.

bu-yil-yeni-nintendo-switch-modelleri-bekleniyor

Yeni Nintendo modelleri için grafik yaması ifadesi, mevcut donanımın gözden geçirilmiş bir versiyonunu da ifade edebilir. Söylentinin hayranları bilgiyi, birkaç gün önceden paylaşılan Pokemon hakkındaki tüm bilgiler nedeniyle doğru olarak kabul gördü. Sizler yeni Nintendo Switch iddiaları hakkında neler düşünüyorsunuz? Bu noktada fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!